DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2059884-0,63%
Gaziantep
19°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

14 yaşında trafik canavarına kurban oldu

14 yaşında trafik canavarına kurban oldu

ABONE OL
9 Ekim 2021 13:51
14 yaşında trafik canavarına kurban oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güney’in Sesi Gazetesi-Gaziantep’te, geri manevra yapan lüks bir aracın çarpması sonucu sonucu ağır yaralanan 14 yaşındaki Uğur Emre Dalkılıç, hastanede verdiği bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti. Geri manevra yaparak bisikletli çocuğa çarptıktan sonra hızla kaçan ve gencin ölümüne sebep olan sürücü ise tutuklandı.

Olay, 3 Ekim 2021 Pazar günü akşam saatlerine doğru Şehitkamil ilçesi Osmangazi Mahallesi Vehbi Dinçerler Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet A. idaresindeki 34 BDR 422 plakalı lüks araç, yolda aniden durduktan sonra geri manevra yaparak bisikletiyle yaya geçidinden geçen 14 yaşındaki Uğur Emre Dalkılıç’a çarptı.

Önce çarpma sonra da kaçma anları güvenlik kamerasına yansıdı
Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Uğur Emre Dalkılıç, çevredeki vatandaşlar ile olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Gaziantep Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılırken, sürücü Ahmet A. ise kaza sonrası kaçmıştı.  Görüntülerde, lüks aracın bir anda geri manevra yaparak bisikletli Uğur Emre çarpma anları ve sonrasında olay yerinden kaçma anları saniye saniye kaydedildi.

Yaşam savaşını kaybetti
Meydana gelen feci kaza sonrası Gaziantep Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan 14 yaşındaki Uğur Emre, hastanede bir hafta boyunca entübe olarak yaşam mücadelesi verdi. Talihsiz çocuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak gece saatlerinde hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden 14 yaşındaki Uğur Emre’nin cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu’nda yapılan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Cenazeyi teslim alan ve Gaziantep Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan baba Prof. Dr. Bestami Dalkılıç ile diğer yakınları göz yaşı döktü. Cenazenin Kilis merkez mezarlıkta defnedileceği öğrenildi.

Sürücü teslim oldu
Öte yandan, kaza sonra olay yerinden kaçan lüks aracın sürücü Ahmet A., olaydan bir süre sonra emniyete giderek teslim oldu. Emniyetteki işlemleri tamamlanan sürücü, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r