DOLAR 32,3278 0.23%
EURO 35,1117 -0.07%
ALTIN 2.300,051,00
BITCOIN 23121412,54%
Gaziantep
14°

AÇIK

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISINDAN MUHALEFETE ELEŞTİRİ

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISINDAN MUHALEFETE ELEŞTİRİ

ABONE OL
28 Eylül 2022 13:34
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISINDAN MUHALEFETE ELEŞTİRİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güney’in Sesi GAZETESİ – Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, ‘2023’e doğru şehir buluşmaları’ programı kapsamında Gaziantep’te basın ve partililerle bir araya geldi. Mustafa Şen program konuşmasında muhalefeti hedef göstererek “Seçim yaklaşıyor ama 6’lı masanın adayı belli değil. İnşallah seçim bittikten sonra aday açıklamazlar. Muhalefet hep bir adım önde olur fakat bunlar çok geride” dedi.

Ak Parti’nin seçim çalışmaları kapsamında sürdürdüğü “2023’e doğru şehir buluşmaları” Gaziantep’te gerçekleşti. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen’in katılımıyla gerçekleşen programa Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediyesi Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Belediyesi Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ve parti il yönetimi de katıldı.

Özkeçeci: “CHP’nin Gaziantep’teki durumu ortada”

Programın açılış konuşmasını Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci yaptı. Özkeçeci, “CHP’nin Gaziantep’teki durumu ortada. Daha kendi içlerinde seçim yapamadılar. Mevcut il başkanı seçilmiş değil atanan biri. Böyle bir ortamda nasıl iktidar hedefliyorlar?” diyerek muhalefete yüklendi.

MUSTAFA ŞEN’DEN SEÇİM VURGUSU

Şen, programda yaptığı konuşmada 2023 seçimlerine vurgu yaparak, “2023 yılı seçimleri için biz aslında Türkiye’nin her yerindeyiz. Biz aslında seçimi çoktan başlattık” dedi. Muhalefetin seçimlere hazır olmadığını belirten Mustafa Şen, 6’lı masanın 9’lu masa olduğunu şu sözlerle ifade etti; “Gerçekten siyaset yapıyorsan bu vatandaşa dair bir şeyler söyle. Türkiye’ye dair bir şeyler söyle. 6’lı masa nedir. Hatırlayınız Amerika Birleşik Devletleri başkanı Joe Biden’in sözünü. Türkiye’deki dostlarımızı destekleyeceğiz ve Erdoğan’ı düşüreceğiz dedi. O altılı masa aslında 9’lu masa. O masa Joe Biden masası, o masada PKK var, FETO var”

Şen konuşmasına şöyle devam etti;

“Bütün bu çalışmalarımız, projelerimiz bir şeye hizmet edecek. Biz Türkiye yüz yılına doğru gidiyoruz. 21. Yüzyıl değimiz Türkiye yüz yılı olacak. Cumhuriyetimizin birinci Yüz yılını tamamlıyoruz. İkinci yüz yılına geçiyoruz. Bunu artık bir dünya markası olarak algılamak gerek. Seçim sandıkta kazanılır. Bu güçlü teşkilatlarla olur. Teşkilatçı yorulmaz küsmez. Moral bozmak asla olmaz. Teşkilatçı sürekli taarruz halinde olmalıdır. Gece gündüz demeden bıkmadan usanmadan çalışıp bu seçimi kazanacağız. Milletimiz teveccüh edecek ki biz kazanacağız. Seçmen haklıdır onun ayağına gideceksiniz. Ben milletvekiliyim, belediye başkanıyım, ben genel başkan yardımcısıyım demek yok. Siyasetin büyük patronu seçmendir.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r