DOLAR 32,6023 0.39%
EURO 34,8222 0.24%
ALTIN 2.490,590,26
BITCOIN 21175524,32%
Gaziantep
21°

AÇIK

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

AKARYAKITÇILARDAN ANLAMLI KAMPANYA!

AKARYAKITÇILARDAN ANLAMLI KAMPANYA!

ABONE OL
25 Aralık 2019 14:40
AKARYAKITÇILARDAN ANLAMLI KAMPANYA!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gaziantep Akaryakıt Bayileri Derneği’ne (GABDER) üye akaryakıt istasyonları, 25 Aralık Gaziantep’in kurtuluş günü kırmızı-siyah renge büründü.

Güneyin Sesi Gazetesi- Üye istasyonların çalışanları Gaziantep’in düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 98’inci yıldönümü kutlamaları kapsamında “Gaziantep Tek Yürek Kırmızı Siyah’a Tam Destek” kampanyası kapsamında aldıkları lisanslı Gaziantep FK formasını giyerek mesailerine bu şekilde devam etti.

 

GABDER Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özcan Aktan, kentin düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü etkinliklerine katkı sunmak ve şehrimizi Süper Toto Süper Lig’de temsil eden Gaziantep FK’ya destek olmak amacıyla dernek olarak böyle bir çalışmaya imza attıklarını söyledi. Akcan, Gaziantep FK tarafından başlatılan “Gaziantep Tek Yürek Kırmızı Siyah’a Tam Destek” kampanyasına destek vererek Gaziantep FK’ya destek olmanın yanı sıra bu formalarla mesai yaparak kurtuluş coşkusuna da ortak olduklarını belirtti.

Başkan Akcan, “Şehrimizi başarı ile temsil eden Gaziantep FK’ya destek olmak için GABDER’e üye akaryakıt istasyonları olarak yüzlerce lisanslı forma alarak Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü etkinliklerinde çalışanlarımıza dağıttık. 25 Aralık’ta üye tüm istasyonlarda saha ve market çalışanlarımız kırmızı-siyahlı formaları giyerek Gazianteplileri bu şekilde karşıladılar. GABDER üyesi ve akaryakıt sektörü temsilcileri olarak kurtuluş coşkusuna ortak olup, toplumun birlik ve beraberliğine katkı sunmanın gururunu yaşıyoruz. Milli ve manevi duyguların zirve yaptığı bu önemli günde canları, kanları pahasına şehrimizi savunan ve kahramanlıklarıyla adlarını tarihe altın harflerle yazdıran atalarımızı minnet, şükran ve dualarla anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun” dedi.

GABDER Başkanı Ali Özcan Akcan, forma kampanyasına destek olan dernek üyesi istasyonlara da teşekkür ederek, “Derneğimizin bu çalışmasına destek olarak Gaziantep FK’nın desteklenmesi ve kurtuluş günü etkinliklerine duyarlılık gösteren yaklaşık 50 istasyonumuzun yöneticisi ve çalışanlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r