DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20696203,92%
Gaziantep
19°

AÇIK

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

0

BEĞENDİM

ABONE OL

Turkcell Kadınlar Süper Ligi’nin 3. haftasında sahasında Karagümrük’ü ağırlayan ALG Spor Mariem Houij ve Ece Tekmen’in golleriyle 2-1 galip gelerek 3 puanın sahibi oldu.

“Rekabeti Seviyoruz”

ALG Spor Başkanı Ali Gözcü, galibiyet sonrasında açıklamalarda bulundu. Gözcü, kadın futbolunda rekabetin artmasından memnun olduğunu şu sözlerle dile getirdi; “Böyle anlamlı günde galip geldiğimiz için mutluyum. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere şehitlerimizi anıyorum. Kadın futbolunda rekabetin artması, mücadelelerin zorlaşması gelişim açısından çok olumlu. Geçtiğimiz sezon takımımızın 12-0, 10-0 galip geldiği maçlar oynandı fakat bu sezon öyle olmayacağını görüyoruz. Bu da ligimizin geliştiğini gösteriyor. ALG Spor olarak sezonu şampiyon tamamlamak istiyoruz. Galibiyet Gaziantep halkına armağan olsun”

“Elimizden geleni yapıyoruz”

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Gaziantep Başkanı Abdulkadir Gözegir, kadın futbolunun gelişimi içinden ne gerekiyorsa yaptıklarını ve bunu devam ettireceklerini dile getirdi. Gözegir, “Gaziantep’te 4 tane başarılı kadın futbol takımımız var. Tabi ki ALG Spor’un geçen sezonu şampiyon tamamlayıp bizleri gururlandırması kadın futboluna yatırımın önemli olduğunu gösterdi. Biz federasyon olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Fakat maalesef ki hala tribünlerimizde çirkin tezahürat devam ediyor. Bu durumun değişmesi içinde elimizi taşın altına koymaya hazırız. ALG Spor’u galibiyetinden dolayı kutlarım” dedi.

“İlk gol için mutluyum”

ALG Spor formasıyla ilk golünü atan genç yıldız adayı Ece Tekmen, “Galibiyet için mutluyum. Bugün de ilk golümü atarak gol atma heyecanını yaşadım. Çok mutluyum. Umarım bu sezon daha fazla gol atıp takımıma katkı sağlarım” ifadelerini kullandı.

“Bu galibiyet önemliydi”

Kamerunlu milli oyuncu Rose Bella, “Bu galibiyet bizim için çok önemliydi. güçlü bir rakibe karşı oynadık. Hocamızın anlattığı taktikleri sahada iyi uyguladık ve sonucunu aldık. 3 puan için mutluyuz” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r