DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2074828-1,51%
Gaziantep
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’DEN 1 MAYIS ÇAĞRISI

CHP’DEN 1 MAYIS ÇAĞRISI

ABONE OL
30 Nisan 2022 11:21
CHP’DEN 1 MAYIS ÇAĞRISI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güney’in Sesi Gazetesi-Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla basın açıklaması yayınladı. CHP İl Başkanı Uçar , 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, işçi ve emekçilerin alım gücünün her geçen gün azaldığını öne sürerek işçi ve emekçilerle açlığa, sömürüye ve güvencesizliğe karşı aydınlık Türkiye’yi inşa edeceklerini belirtirken. 1 Mayıs Pazar Günü saat 12.30’da Kırkayak Parkında gerçekleşecek olan 1 Mayıs’a katılım çağrısında bulundu. CHP İl Başkanı Uçar açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“ 1 Mayıs, dünyanın her yerinde işçi sınıfının ve emeği ile geçinenlerin her türlü sömürüye ve üreteni ürettiğine yabancılaştıran neoliberal sisteme karşı birlik, mücadele ve dayanışma günüdür. Demokrasiyi , insan haklarını ve hukuku hiçe sayan İktidar emeği ile geçinen halkımızın geçmişteki tüm kazanımlarını ortadan kaldırarak ve çağdaş köleliği hayata geçirmiştir.

Sosyal adaletin ve emeğin yegâne savunucusu olan Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler, gelecek nesillere iyi bir gelecek, aydınlık bir yol bırakmak için taşıdığımız sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğiz.

Herkes için daha iyi çalışma koşullarının oluşturulması, eksiksiz, engelsiz ve düzenli sendikal hakların sağlanması, iş hayatında ayrımcılığa son verilmesi, taşeron köleliğinin ortadan kaldırılması, her işçiye kadro verilmesi ve iş cinayetlere dur diyebilmek, insanca yaşanabilir bir ücret ve insan onuruna yakışır çalışma yaşamı için iktidara yürüyoruz.

CHP İktidarında gelir dağılımında adaletsizliğe son vererek, insanca hakça düzeni en kısa zamanda inşa edeceğiz.
Yaşasın işçinin ve emekçisi bayramı diyerek; tüm emekçilerin, çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r