DOLAR 32,6619 0.46%
EURO 34,8573 0.07%
ALTIN 2.502,480,75
BITCOIN 20272680,55%
Gaziantep
19°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

DEVA PARTİSİ İKİ YAŞINDA

DEVA PARTİSİ İKİ YAŞINDA

ABONE OL
9 Mart 2022 16:43
DEVA PARTİSİ İKİ YAŞINDA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güney’in Sesi Gazetesi-Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), 2’inci kuruluş yıl dönümünü sebebiyle Gaziantep 15 Temmuz Meydanı’nda kutlama gerçekleştirdi. Kutlamada konuşma yapan DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya “DEVA, ülkedeki sorunları 6 ay içerisinde çözebilecek kadro ve planlamaya sahip. Eylem planlarımız da hazır, sandığı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda toplanan DEVA Partisi yönetim kurulu ve ekibi meydanda bulunan anıtın önünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler için saygı duruşunda bulundu. Saygı duruşunun ardından Atatürk anıtına DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya öncülüğünde çelenk bırakıldı.

Kuruluş yıl dönümü neticesiyle konuşma yapan Ertuğrul Kaya şu ifadelere yer verdi:
“Türkiye maalesef şu an çoklu krizin içerisinde. İç ve dış politika, sanayi, tarım, ekonomide krizin içinde. Zamlar vatandaşların belini büktü. Sabah kalkıyoruz zam, akşam yatıyoruz zam. İktidar bunu çözebilecek kapasiteye sahip değil. Liyakat temelli bir sistem yok. Bizim de temel kuruluş amacımız iktidar karşıtlığı değil. İktidarın yanlışlarını söylerken bir yandan da çözüm yollarını sunuyoruz. Bizim siyasi anlayışımız bu şekilde ve siyasete farklı bir kimlik kazandırdık. DEVA Partisi bugüne kadar acil eylem planlarını kamuoyuyla paylaştı. Parti olarak hemen hemen tüm eylem planlarımız hazır ve son olarak da Ekonomi eylem planımız kamuoyuyla paylaşıldı. DEVA, ülkedeki sorunları 6 ay içerisinde çözebilecek kadro ve planlamaya sahip. Buradan mevcut iktidara sesleniyorum, vatandaşın bir sözü var “Sabrediyoruz, sandığı bekliyoruz.”

Konuşmanın ardından meydanda açılan kermeste vatandaşla bir süre sohbet gerçekleştirildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r