DOLAR 32,5960 0.34%
EURO 34,8220 0.18%
ALTIN 2.507,350,93
BITCOIN 20974431,82%
Gaziantep
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Doç.Dr. İfran Koca CHP den Millet vekili Aday adayı

Doç.Dr. İfran Koca CHP den Millet vekili Aday adayı

ABONE OL
21 Mart 2023 21:39
Doç.Dr. İfran Koca CHP den Millet vekili Aday adayı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güneyin Sesi GAZETESİ –  Gaziantep Avukat Arabulucu – Doç.Dr  İrfan Koca CHP Gaziantep Millet Vekili Aday adaylığını açıkladı.

” Bilindiği üzere, Ülkemizin geleceği adına önemli bir yol ayrımına doğru hızla yol almaktayız. Bir yandan Cumhuriyetimizin 100. Yılının sevincini ve gurunu yaşarken diğer yandan birçok toplumsal problemler ve acılarla mücadele etmeye çalışmaktayız. Çağdaş ve evrensel değerlerden uzaklaşmış, liyakati yok sayan, halktan kopuk ve halkın derdiyle dertlenmeyen bir yönetim anlayışının ülkeyi getirdiği olumsuz durumları hep birlikte yaşayarak ve üzülerek müşahede ediyoruz.

Keyfi yönetim anlayışına son verilerek, zedelenmiş Cumhuriyetimiz değerlerinin, demokrasinin yeniden inşa edilmesi, insan haklarını, fikir ve düşünce özgürlüğünü, eşitliği, liyakati esas alan bir yönetim anlayışının yeniden hüküm ferma olmasını sağlayan üstün bir yönetim anlayışının tesis edilmesi elzem hale gelmiştir. Ötekileştirilenlerin, ezilenlerin, kendi öz vatanında parya’laştırılanların, gerçek vatanseverlerin sesi olmak için soyut ve gerçekçi olmayan söylemden, onarıcı eyleme geçmek ve elini taşın altına koyarak sorumluluk almak zaruriyeti hasıl olmuştur.

Kamuoyundan gelen yoğun talep ve söz konusu restorasyon sürecinde nitelikli, aydın ve mücadele ruhu olan yurttaşlara duyulan ihtiyaç üzerine, geleceğin aydınlık ve müreffeh Türkiye’sinin yeniden imarı sürecine, başta sağlık, eğitim, hukuk ve kamu yönetimi alanlarında olmak üzere, akademik bilgi birikimim ve tecrübemle katkı sunmaya karar vermiş bulunmaktayım.

Bu bağlamda, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde, Ülkemizin geleceğine yönelik inşa sürecini gerçekleştireceğine inandığım Cumhuriyet Halk Partisinden Milletvekili A.Adaylığı için başvuruda bulundum.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili A.Adayı             Av.Arb&Doç.Dr.İrfan KOCA

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r