Eski Galatasaraylı, Gaziantep FK’nın yeni teknik direktörü oluyor

Gaziantep Futbol Kulübü'nde teknik direktör Sumudica ile yolların ayrılmasının ardından yönetimin Selçuk İnan ile anlaştığı öğrenildi.
Ajansspor'da yer alan habere göre; Gaziantep Futbol Kulübü’nde teknik direktör Sumudica ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik adamın kim olacağı netlik kazandı. Kırmızı-Siyahlı ekip Selçuk İnan ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.
Gaziantep FK, Selçuk İnan ile anlaştı
Ulaşılan son dakika bilgilere göre Gaziantep FK'da teknik direktörlük görevi için Selçuk İnan ile büyük ölçüde anlaştı.
Kasımpaşa'da ilk olarak teknik direktörlük yaptı
Profesyonel futbol kariyerinin ardından Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcısı olarak antrenörlüğe başlayan Selçuk İnan, 22 Kasım 2022'de Kasımpaşa ile ilk teknik direktörlük tecrübesine başlamıştı.
Sumudica gitmeyince Başkan yardımcısı gitmişti
Daha önce de yolların ayrılması beklenen Marius Sumudica görevine devam etmiş ve Gaziantep FK Başkan Yardımcısı Güney Dağdeviren istifa etmişti.
Gaziantep FK'nın teknik direktör adayları Gaziantep FK'nın teknik direktörlük görevi için aday listesinde ilk sırada Selçuk İnan yer alıyor. Kırmızı-Siyahlı ekip her ihtimale karşı diğer adaylarını da belirledi. Yer alan teknik direktörler şöyle: Recep Uçar Rıza Çalımbay Tayfun Korkut Ömer Erdoğan Hamza Hamzaoğlu Kemal Özdeş
Ligde düşme potasında yer alıyor 
Gaziantep FK, Süper Lig'de 28. hafta geride kalırken 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 14 mağlubiyet 28 puanla  düşme potasında yer alıyor.