DOLAR 32,5163 0.18%
EURO 34,5861 0.05%
ALTIN 2.491,630,23
BITCOIN 20757981,92%
Gaziantep
22°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gazeteci Hanifi Kılıç nikah defterine adını yazdırdı

Gazeteci Hanifi Kılıç nikah defterine adını yazdırdı

ABONE OL
11 Aralık 2020 22:31
Gazeteci Hanifi Kılıç nikah defterine adını yazdırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güneyin Sesi GAZETESİ – Gaziantep basın camiasının güzede gazetecilerinden Hanifi Kılıç ve Gaziantep Söz Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sezin Pınar düzenlenen nikah töreniyle hayatlarını birleştirdi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun kıydığı nikahta, mutluluğa evet diyen çifti yakın çalışma arkadaşları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Gaziantep basın camiasının duayen gazetecilerinden Hanifi Kılıç ve Gaziantep Söz Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sezin Pınar düzenlenen nikah töreniyle hayatlarını birleştirdi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun kıydığı nikahta, mutluluğa evet diyen çifti yakın çalışma arkadaşları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Yaşamını basına adayan ve uzun yıllar birçok ulusal televizyon kanalının Gaziantep temsilciliğini yaparak, kentin ulusal ve uluslararası arenada yer almasına katkı sağlayan duayen gazeteci Hanifi Kılıç, Gaziantep Söz Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sezin Pınarla yaşamını birleştirerek dünya evine girdi. Şehitkamil Nikah Salonunda düzenlenen nikah merasimine basın dünyasından çok sayıda ünlü isim katılırken çiftin nikahını Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu kıydı. Nikah sonrası tebrikleri kabul eden çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Covid-19 (pandemi ) kurallarına riayet edilerek gerçekleştirilen törende çifti mesai arkadaşları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Hanefi ve Sezin çiftine Gaziantep Time ailesi olarak kutluyor ve ömür boyu mutluluklar diliyoruz..

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r