Gaziantep FK, Selçuk İnan ile anlaşmaya vardı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü, teknik direktör Selçuk İnan ile prensip anlaşmasına vardığını açıkladı. Son olarak Marius Sumudica ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Gaziantep Futbol kulübü yeni teknik direktörünü duyurdu. Gaziantep ekibi Selçuk İnan ile anlaştığını açıkladı. Selçuk İnan'ın kariyerinde toplam 16 kupası var
Selçuk İnan futbolculuk kariyerinde Trabzonspr ve Galatasaraygibi takımlarda forma giyerken 5 Süper Lig şampiyonluğu, 5 Türkiye Kupası ve 6 Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı. EURO 2016 Elemeleri'nde İzlanda'ya frikikten attığı gol, hafızalara kazındı. Bu şık golle Türkiye, Avrupa Şampiyonası vizesi almaya hak kazanmıştı.
Gaziantep FK resmen açıkladı Kırmızı-Siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, ''Gaziantep Futbol Kulübümüz, Teknik Direktör Selçuk İnan ile prensip anlaşmasına varmıştır. Selçuk İnan ve ekibi son görüşmeleri tamamlamak üzere şehrimize davet edilmiştir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.'' ifadeleri kullanıldı. İlk olarak teknik direktörlük yaptı Profesyonel futbol kariyerinin ardından Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcısı olarak antrenörlüğe başlayan Selçuk İnan, 22 Kasım 2022'de Kasımpaşa ile ilk teknik direktörlük tecrübesine başlamıştı.
13 karşılaşamaya çıtı 
Selçuk İnan, Kasımpaşa'nın başında çıktığı 13 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 8 mağlubiyet ile 11 puan topladı.