DOLAR 32,4805 0.04%
EURO 34,8496 0.27%
ALTIN 2.477,000,62
BITCOIN 2012407-3,63%
Gaziantep
18°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Gürsel: Aslolan Türkiye Cumhuriyeti ve CHP’dir

Gürsel: Aslolan Türkiye Cumhuriyeti ve CHP’dir

ABONE OL
12 Aralık 2019 16:38
Gürsel: Aslolan Türkiye Cumhuriyeti ve CHP’dir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şahinbey CHP İlçe başkanlığında adaylık açıklaması gerçekleştirildi. Açıklamaya eski il ve ilçe, eski ve yeni meclis üyeleri, yerel basın ve parti üyeleri katıldı.         

Güneyin Sesi Gazetesi-Gaziantep Şahinbey İlçe başkanlığına adaylığını açıklayan Zeki Gürsel, toplantıya katılım sağlayanlara teşekkürünü ilettikten sonra açıklamaya şu sözlerle başladı: ”Siyaset proje, hedef, vizyon koymaktır; siyaset üretmektir. Siyaset bir yaşam biçimidir, siyaset sorumluluk ve duyarlılıktır. Siyaset her görüşe, fikre saygı duyup, onu anlayıp ve kendi safına çekme sanatıdır.”

Gürsel, 17 yıllık AKP Hükümetinin her alanda ülkeyi bir çıkmaza soktuğu gerçeğinin ortada olduğunu belirtirken sözlerine şu şekilde devam etti:” AKP iktidarının yanlış İç ve Dış politikaları yüzünden ülkemiz üzerine çökmüş bir umutsuzluk ve karamsarlık var. İşçimiz, köylümüz, emekçimiz, emeklimiz ve sanayicimizden tutun da hepimizin sosyal ve ekonomik olarak yok edildiği bu ortamda bizlerin safları sıkı tutması gerekir, bunun için de bir araya gelmemiz şarttır.”

CHP’nin yerelde ve ulusalda ülkeyi yönetebilmesi için tek hedef Atatürk İlke Ve İnkılaplarının izinde ilkesel, ideolojik bir duruş ve bakışla birleştirici anlayışla partinin tüm kesimlerinin emrinde olacaklarını belirten Gürsel: “ Kuvay-ı Milliye ruhu ile yoğrulmuş CHP iktidarını ülkemizde yaşamak için kentimizde başlayan kongre sürecinde ben de bu ruh ve düşünce içinde siz değerli partililerimin desteğe ve güveni ile Şahinbey İlçe Başkanlığına adayım. Kentimize ve Şahinbey’imize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

CHP Şahinbey İlçe Başkanı ve İlçe Başkan Adayı Zeki Gürsel konuşmasını “ Aslolan Türkiye Cumhuriyeti ve CHP’dir” sözüyle sonlandırdı.

Ali Vefa Yurdal

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r