DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20758961,97%
Gaziantep
15°

AÇIK

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Karayılan, Ziraat Mühendisleri Odası’nı ziyarette bulundu

Karayılan, Ziraat Mühendisleri Odası’nı ziyarette bulundu

ABONE OL
15 Ocak 2020 17:42
Karayılan, Ziraat Mühendisleri Odası’nı ziyarette bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Karayılan, Ziraat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Abdülkadir Deniz ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Güneyin Sesi Gazetesi- Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Karayılan ve beraberindeki heyet yeniden Ziraat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanlığı’na seçilen Abdülkadir Deniz ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verildi.

İl Müdürü Karayılan, yeni dönemde Başkan Abdülkadir Deniz’e ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diledi, “Tarım ve Orman İl Müdürlüğü olarak her zaman yanlarındayız” dedi. Ziraat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Abdülkadir Deniz, Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Karayılan ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziraat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube’nin her zaman yanında olacaklarını belirten Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Karayılan, “Arkadaşlarımızla hayırlı olsun ziyaretine geldik. Meslektaşlarımız açısından hem ulaşım hem de eğitim faaliyetlerinin ve toplantıların yapılabileceği güzel bir binaya taşındılar. Yapılabilecek tüm çalışmalarda oda ile el ele, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü olarak her zaman yanlarındayız. Meslek odalarımız ne kadar güçlü olursa mesleğe saygınlığımız o kadar artmış olur. Gaziantep tarımı için güzel ve faydalı işler yapılacağına inanıyorum” dedi.

Ziraat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Abdülkadir Deniz, “Tarım ve İl Müdürü Mehmet Karayılan ve beraberindeki heyetin ziyareti bizleri mutlu etti. Eski dönemde olduğu gibi bundan sonraki dönemde de el ele vererek, meslektaşlarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Ziraat Mühendislerinin özlük ve sosyal hakları başta olmak üzere tüm haklarını korumak ve yaşam standartlarını artırmak ve Gaziantep tarımını en iyi yerlere getirmek için çalışacağız. Ayrıca bizleri yeniden bu göreve layık gören meslektaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

Güneyin Sesi 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r