Müteahhitler, Umut Yılmaz’a gitti

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Bora Kanevetci, Rıdvan Köksüzer, İbrahim Apa ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan müteahhit heyeti Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ı ziyaret etti. Müteahhitler, ilçedeki yapılaşmayı ve kentsel dönüşümü Yılmaz ile masaya yatırdı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Bora Kanevetci, Önceki Dönem Başkanları Rıdvan Köksüzer, İbrahim Apa ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı. Ziyarette ilçedeki yapılaşma, kentsel ve yerinde dönüşüm modelleri, yapı sektörünün içinde bulunduğu, müteahhitlerin sorun ve talepleri konuşuldu. Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz ziyarete ilişkin, “Bu nazik ziyaret için teşekkür ediyorum. Verimli bir toplantı oldu. Şehitkamil’i istişare ile yönetmeye devam edeceğiz. Öneri ve talepleri aldık. Kentimiz için en doğru kararları verme kararlılığındayız” ifadelerine yer verdi.

Ziyaret sektör adına verimli geçti

GAİMDER’den ziyarete ilişkin yapılan açıklamada ise, “GAIMDER Yönetim Kurulu Başkanımız Bora Kanevetci, Önceki Dönem Başkanlarımız Rıdvan Köksüzer, İbrahim Apa ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Şehitkamil Belediye Başkanı Sn. Umut Yılmaz’ı ziyaret ettik.  Ziyarette, Şehitkamil ilçemizin yapılaşması, kentsel ve yerinde dönüşüm modelleri ve yapı sektörünün içinde bulunduğu durum ile ilgili istişarelerde bulunduk. Üyelerimizin güncel sorunları ve taleplerinin de ele alındığı ziyaret sektörümüz adına verimli geçti. Nazik kabulleri ve ev sahiplikleri için teşekkür ederiz” ifadeleri yer aldı.