DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2073154-1,05%
Gaziantep
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OKUL MÜDÜRÜNE ‘OKUL YAKMA’ TEHDİDİ…

OKUL MÜDÜRÜNE ‘OKUL YAKMA’ TEHDİDİ…

ABONE OL
24 Şubat 2022 13:53
OKUL MÜDÜRÜNE ‘OKUL YAKMA’ TEHDİDİ…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güney’in Sesi GAZETESİ – Gaziantep’te Sabriye Küncülü Anaokulu Müdürü Hettup Yılmaz ve öğretmenler bir öğrenci velisi tarafından tehdit edildi. Yaşanan olayda öğrenci velisinin okul müdürü ve öğretmenleri o okulu yakacağına dair tehditler savurduğu ve bu tehditleri sosyal medya üzerinden duyurduğu öğrenildi.

Okul müdürü Hettup Yılmaz, kendisini tehdit eden öğrenci velisi ile ilgili olarak, “Öğrenci velisi çocuğunu tam gün almadığımız için bana diğer velilerimizi de yanına çekmeye çalışarak yüz yüze ve sosyal medya üzerinden tehditler savurdu ve taciz etmeye de devam ediyor. Okulun önüne gelerek, bu okulu yakıp yıkacağım tarzında tehditler savurmaya da devam ediyor.” dedi.

Olayın hala devam ettiğini dile getiren Yılmaz, bu durumdan son derece kötü etkilendiğini ve kişinin hala okulun önüne gelerek tehditlerine devam ettiğini söyledi. Okul Müdürü Hettup Yılmaz olayı şöyle anlattı: “Çocukları bizim kurumumuza yarım gün olarak devam etmektedir. 21.02.2022 tarihinde yanıma gelip çocuklarını sabahta göndermek istediklerini işlerinden ötürü bende tamam deyip ayrı sınıflara yerleştirdim çocukları. 23.02.2022 tarihin de sabah çocukları getirdi birini şirinler diğerini arılar sınıfa yerleştirdim öğretmenler itiraz etmesine veliye yardımcı olmak için sınıflara aldık.

Öğlen devresine geçişte çocukları öğretmen gelene kadar idare etti. Öğretmeni gelince öğretmene teslim edildi. Sınıf öğretmeni arayıp babası tehdit etti deyince biz veliyi arayıp okula davet ettik. Problem nedir diye çocukların annesi ve babası okula gelip müdür odasına geldi ve müdürü tehdit etti. Psikolojim bozuk sana neler yaparım cezaevinden çıktım babama neler yaptım sana mı yapmam sözleriyle taciz etti.

Eşi ise sosyal medyada rezil edeceğim sen göz önüne çıkamayacaksın okul kapısı önünde hakaret üzerine hakaret edildi. Baş edemeyip polis çağırdık, Melek ceylan sosyal medya üzerinden takipçileri tarafından bana hakaret edildi”.

Kaynak : https://gaziantepegitimdunyasi.net/

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r