Patilere nefes için kermes düzenlendi…

Hayvanseverler kermeste bir araya geldi

Gaziantep'te Patime Şans Ver, Gaziantep Sokak Canları, Can Pati Derneği, Patilerin Nuru, Canlar İçin Derneği destekleri ile Patili Dostlar Kermesi düzenlendi. Kermesten elde edilen tüm gelir Her Pati Bir Nefes Yaşam Köyü'nde barınan hayvanlar için aktarıldı.

Gaziantep'te terkedilmiş, yardıma ve bakıma muhtaç hayvan dostlarının barınması amacıyla kurulan Her Pati Bir Nefes Yaşam Köyü'ne destek amacıyla Patili Dostlar Kermesi düzenlendi. Kermese Patime Şans Ver, Gaziantep Sokak Canları, Can Pati Derneği, Patilerin Nuru, Canlar İçin Derneği yönetimleri destek verirken çok sayıda hayvansever de yardım amacıyla katıldı. Kermesten elde edilen gelir yaşam köyünde barınan hayvanlar için kullanılacak.

Yaşam köyü, hayvanların yaşamı için ikinci şans

İPEK KOÇER

Her Pati Bir Nefes Yaşam Köyü'nün Proje Müdürü İpek Koçer, kermeste Güney'in Sesi Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "Doğa, sadece biz insanlar için değil, paylaştığımız her canlı için bir yuva… Onlar bizim sessiz dostlarımız, her biri bu dünyada sevgi ve huzuru hak ediyor. Yaşam Köyü, işte tam da bu düşünceyle doğdu. Burası, terkedilmiş, yardıma muhtaç ya da tehlike altındaki dostlarımızın yeni bir hayat bulacağı, özgürce yaşayacağı bir yer. Her türlü ihtiyaçlarının karşılandığı, sevgiyle sarıp sarmalanacakları bir yuva. Burada her canlının kendine ait bir alanı, doğayla iç içe özgürce hareket edebileceği geniş bir dünya var. Sevgi, şefkat ve dostlukla dolu bu köyde, hayvanlar bir daha asla terk edilmeyecek. Biz, Hayvan Yaşam Köyü ile onlara hak ettikleri yaşamı sunmayı hedefliyoruz. Bu köy, sadece bir barınak değil, hayvanlar için bir ikinci şans. Gelin, hep birlikte onların yanında olalım. Bu yaşam köyünün kapıları, hem onlara hem de onlara gönül veren herkese sonuna kadar açık. Onlara yeni bir hayat sunmak için sen de bir adım at. Hayvan dostlarımız, sizin sevginizle daha güçlü, daha mutlu… Hayvan Yaşam Köyü: Onlara umut, bize huzur" ifadelerine yer verdi.