DOLAR 32,5323 0.09%
EURO 34,8023 -0.04%
ALTIN 2.494,720,43
BITCOIN 20863501,08%
Gaziantep
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şahinbey Belediyesi vatandaşlarla yürüdü

Şahinbey Belediyesi vatandaşlarla yürüdü

ABONE OL
17 Temmuz 2022 14:17
Şahinbey Belediyesi vatandaşlarla yürüdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güney’in Sesi Gazetesi – Şahinbey Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla kortej yürüyüşü düzenledi.

Şahinbey Belediyesi tarafından organize edilen Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü ‘ne Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, kurum müdürleri, Şahinbey Belediyesi çalışanları, aileleri ve vatandaşlar katıldı. Şahinbey Belediyesi önünde başlayan yürüyüş, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na kadar devam etti. Yoğun katılım ile gerçekleşen kortej yürüyüşü vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve destekle karşılandı.

15 TEMMUZ ÜLKEMİZ İÇİN BİR DÖNÜM NOKTASIDIR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 15 Temmuz’da milletin, Allah’ın yardımıyla darbecilere karşı büyük bir destan yazdığını belirterek, “15 Temmuz ülkemizin tarihinde önemli bir dönüm noktası. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi Türkiye 15 Temmuz öncesi ve sonrası olarak değerlendiriliyor. Hain girişim Türkiye Cumhuriyeti devletini hem ele geçirme hem de işgal harekâtı olarak görülmelidir. İşbirlikçilerin de içerisinde bulunduğu ülkemizin önünü kesmeye yönelik düzenlenen bu harekât Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde milletimizin feraseti, hassasiyetiyle ve tankların topların önüne imanlı göğüslerini siper etmeleriyle bertaraf edildi. Ama bu mücadele uzun soluklu bir mücadele örgüt halen canlanmaya ve hareket etmeye çalışıyor. Ancak bu mücadele devam edecek. 2016 yılında başlayan bu sürecin üzerinden 6 yıl geçti. O hain darbe girişimi hala hafızalarda taptaze. Şahinbey Belediyesi olarak her yıl hizmet binamızın önünden çalışanlarımızla ve vatandaşlarımızla birlikte kortej yürüyüşü düzenleyerek, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na geliyoruz. Bu yılda yine aynı şekilde tüm çalışanlarımızla ve vatandaşlarımızla birlikte yürüdük. Bu mücadele kıyamete kadar devam edecek. Türkiye Cumhuriyeti devleti de ilelebet payidar olacak. Bizlerde ülkemizi daha ileri noktalara taşımak için elbirliği ile çalışmaya ve gayret etmeye devam edeceğiz” diye konuştu

VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Yürüyüş sırasında çalınan marşlarla birlik ve beraberlik duygusu yoğun bir şekilde yaşandı. Yürüyüş boyunca vatandaşların büyük desteğini alan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve çalışanları coşkulu bir şekilde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na yürüdüler. Vatandaşlar yürüyüş boyunca alkışlarla, tezahüratlarla ve ıslıklarla Şahinbey Belediyesi çalışanlarına destek oldular.

SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Şahinbey Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle düzenlenen karate turnuvasında dereceye giren 1.2 ve 3’üncüye 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törenle madalya ve bisiklet hediye edildi.

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ VATANDAŞIN YANINDAYDI

15 Temmuz Demokrasi Meydanı gelen vatandaşları Şahinbey Belediyesi’nin kurmuş olduğu çadırlar karşıladı. Şahinbey Belediyesi tarafından görevlendirilen personeller vatandaşlara pilav, ayran, meyve suyu, top kek, çay, helva ve su ikramında bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r