Güney’in Sesi GAZETESİ – Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde, terör örgütü PYD/PKK tarafından Karkamış ilçesine yapılan roketli saldırıda şehit olan Öğretmen Ayşenur Alkan’ın anısına “24 Kasım Öğretmenler Günü Yol Koşusu ve Halk Yürüyüşü” düzenlendi.
Öğretmen, öğrenci ve vatandaşların katıldığı, Binevler Postanesi önünden başlayan organizasyon İl Milli Eğitim Müdürlüğü önüne kadar sürdü. Karkamış’taki roketli saldırıda şehit olan öğretmen Ayşenur Alkan’ın anısına pankartların taşındığı yürüyüşe, şehit öğretmenin annesi Hayriye ve babası Mustafa Alkan da katıldı.
Ön safta atletlerin koştuğu, arkalarında okul kartları ile öğrencilerin, yaka kartları ile öğretmenler ve Türk bayrakları ile vatandaşların eşlik ettiği yürüyüşte, sloganlarla terör lanetlenirken, şehitler de anıldı.
ASAYİŞ
04 Aralık 2023GÜNDEM
04 Aralık 2023MANŞET
04 Aralık 2023MANŞET
04 Aralık 2023MANŞET
04 Aralık 2023SPOR
04 Aralık 2023GENEL
04 Aralık 2023