DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20917631,26%
Gaziantep
19°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sporun Güçlü Kadınları Şahinbey’de Bir Arada

Sporun Güçlü Kadınları Şahinbey’de Bir Arada

ABONE OL
5 Mart 2020 17:36
Sporun Güçlü Kadınları Şahinbey’de Bir Arada
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şahinbey Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Başarılı Kadın Sporcularla Söyleşi isimli program düzenledi.

Güneyin Sesi Gazetesi- Kadınlara yönelik bir çok başarılı projeye imza atan Şahinbey Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde Başarılı Kadın Sporcularla Söyleşi düzenledi. Düzenlenen programa Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Abdulkadir Gözegir ve spor camiası katıldı.

Moderatörlüğünü Atletizm Antrenörü Duru Polat’ın yaptığı programa Karete dalında Selvanur  Akkurt, Voleybolda Gizem Aş, Atletizmde Aysel Yılmaz, Futbolda Songül Gültekin, Judo da Elif Küçükaslan, Hokey de Meryem Oymak, Hentbol da Emel Aydın ve Teakwando da Zehra Döşüçukur katıldı. Sporcular, spor hayatına nasıl başladıklarını ve sporda kadın olmanın avantajları ve dezavantajları ile ilgili düşüncelerini aktardılar.

“8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUM”

Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu,   “Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Her biri kendi alanında güzel başarılara imza atmış sporcularımızı tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Azimli ve kararlı oldukları için önemli başarılar aldıkları ve emeklerinden dolayı hepsine teşekkür edip tebrik ediyorum” dedi.

“ŞAHİNBEY BELEDİYESİ SPORU DESTEKLİYOR”

Programın modaretörlüğünü yapan Dudu Polat, genç yeteneklere ulaşılması gerektiğini belirterek “Böyle bir organizasyonun içinde yer almaktan gerçekten çok mutlu oldum ben. Branşım atletizm şuan Beden Eğitimi Öğretmenliği yapıyorum. Spor aktif olarak bıraktım ama antrenör olarak devam ediyorum. Şahinbey Belediyesi de çok ciddi manada destekler veriyor genç sporculara, genç yeteneklere ulaşmamızı sağlıyor. Belediyelerimiz bu konuda spora sahip çıkıyorlar ciddi anlamda destek sağlıyorlar” dedi.

“ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYON”

Merinos Bayan Voleybol Takımının başarılı sporcusu Gizem Aş,  “8 Mart Dünya Kadınlar Günü dünya da ve ülkemizde gerçekten güzel organizasyonlar ile birlikte geliyor. Şahinbey belediyesinin de bu yaptığı organizasyonu özellikle kız çocukları için önemli olduğu düşünüyorum. Şahinbey Belediye Başkanımıza da bu konuda çok teşekkür ediyorum” dedi.

Güneyin Sesi Gazetesi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r