DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20903961,29%
Gaziantep
19°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanrıöver: Gümbür gümbür geliyoruz

Tanrıöver: Gümbür gümbür geliyoruz

ABONE OL
12 Mayıs 2023 15:07
Tanrıöver: Gümbür gümbür geliyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Muhammed Hakan Tanrıöver, 14 Mayıs’ta milletin iradesinin sandığa yansıyacağını söyledi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Muhammed Hakan Tanrıöver, 14 Mayıs’ta milletin iradesinin sandığa yansıyacağını belirterek, “Halkımız, kaostan beslenen muhalefeti değil, bağımsızlık ve özgürlükten, güçlü ve lider Türkiye’den yana olan AK Parti’yi destekliyor. Sahada görüyoruz ve diyoruz ki gümbür gümbür geliyoruz” dedi.

Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdüren AK Parti Milletvekili Adayı Tanrıöver, sahada AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çok büyük ilgi ve sevgi olduğunu gördüklerini söyledi.

Halkın ferasetine güvendiklerini kaydeden Tanrıöver, “Ülkemizin ve Gaziantep’in her noktasına hizmetler götürüyoruz, eserler kazandırıyoruz. AK Parti iktidarı döneminde hem ülke genelinde hem de Gaziantep’te gerçekleştirdiğimiz devasa projeleri halkımız çok iyi biliyor ve takdir ediyor. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Hani bir laf vardır ya ‘ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz’ bizim işlerimiz, eserlerimiz ortada. Bunları da milletimizle birlikte yaptık. Seçim çalışmalarınız esnasında gördük ki: halkımız kaostan beslenenlerin yanında değildir. Halkımız Fatih’ten, Alparslan’a ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Türklerin simgesi olan bağımsızlık ve özgürlükten, güçlü ve lider Türkiye’den yana taraftır. Milletimiz, küresel bir güç olarak bölgesinde büyüyen, bu coğrafyada sürdürülen her türlü oyunlara ve haksızlıklara ‘dur’ diyen, mazlumların umudu Türkiye’den yana taraftır. AK Parti, 14 Mayıs’ta bir kez daha güven tazeleyerek, sandıklarda oy patlaması yaparak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizi yarınlara taşıyacaktır. Şimdiden söyleyeyim; AK Parti’nin zaferi gümbür gümbür geliyor” diye konuştu.

Tanrıöver 14 Mayıs seçimlerinin telafisi olmayan bir seçim olduğuna dikkat çekerek, “Gaziantep’i mahalle mahalle, sokak sokak dolaşıyoruz. Her bir oya sahip çıkacağız. Bir tane daha fazla vatandaşımız oy versin diye hepsiyle görüşüyoruz, hepsiyle konuşuyoruz. Bütün partilerin tabanındaki vatandaşlarımıza geleceğin Türkiye’si için 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlatıyoruz. Gördüklerimiz; ilk turda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, açık ara farkla cumhurbaşkanı yarışını sahada göğüsleyeceğini ve bitireceğini müjdeliyor. En güzel anketler, sahada vatandaşlarımız arasında yapılan anketlerdir. 14 Mayıs’ta en gerçekçi anket olan milletin iradesinin sandığa yansıyacağını göreceğiz” ifadelerini kullandı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r