DOLAR 32,5220 -0.07%
EURO 34,8856 0.09%
ALTIN 2.429,810,29
BITCOIN 2078673-4,09%
Gaziantep
28°

AÇIK

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Yeşil Sol Parti Gaziler Caddesini Renklendirdi

Yeşil Sol Parti Gaziler Caddesini Renklendirdi

ABONE OL
11 Mayıs 2023 13:34
Yeşil Sol Parti Gaziler Caddesini Renklendirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güney’in Sesi GAZETESİ – Gaziantep’te siyasi partilerin seçim çalışmaları aralıksız devam ederken milletvekili adayları tempoyu yükseltti. Yeşil Sol Parti de en az 3 milletvekili hedefini tutturmak için sahadaki çalışmalara ağırlık veriyor. Cadde ve sokaklarda Yeşil Sol’u anlatan partililer, yurttaşın da mevcut iktidarın değişmesi gerektiği konusunda hemfikir olduğu şeklindeki gözlemlerini aktarıyorlar.

“Sorunları birlikte çözeceğiz”

Yeşil Sol Parti, Şehitkamil’de esnaf ziyaretlerini sürdürürken farklı noktalarda ise halk buluşmaları ve aile ziyaretleri gerçekleştirdi. Bunun yanında tüm milletvekili adayları, HDP ve Yeşil Sol Parti İl-ilçe yöneticileri ile yurttaşların katılımıyla Gaziler Caddesi ve Turistik Çarşı’da kitlesel yürüyüş yapıldı. Ellerinde el  defleriyle esnafı ve çalışanları selamlayan Yeşil Sol Parti, yurttaşların büyük ilgisiyle karşılaştı. Renkli görüntülerin de ortaya çıktığı kitlesel yürüyüşte, Yeşil Sol Parti Gaziantep milletvekili adayı Murat Sarısaç “Her yerde söyledim, o yüzden sadece şunu söyleyeceğim. Antep’in sorunları, bizim sorunlarımızdır. Birlikte değiştirip birlikte sorunları çözeceğiz.” dedi.

 

Yeşil Sol Parti Milletvekili adayları Songül Koçdağ, Sevda Karaca, il eş sözcüsü Mehmet Polat ile HDP Gaziantep milletvekili Mahmut Toğrul da Alevi Kültür Dernekleri’ni ziyaret ederek farklılıkların zenginlik olarak görüldüğü, her kesimin eşitlik içinde yaşadığı  bir ülke için Yeşil Sol Parti’nin büyümesi gerektiğini belirttiler.

 

“Sorunları Meclis’e taşıyacağım”

 

Yeşil Sol Parti’nin Gaziantep 2’nci sıra milletvekili adayı Murat Sarısaç ise Nizip’te yaptığı çalışma ve aile ziyaretleri sonrasında ilçenin sorunlarına değindi. Sarısaç, “Nizip’te esnafın sorunlarından çiftçilerin sorunlarına kadar birçok sıkıntı varken burada da yurttaşlar hayat pahalılığı altında eziliyor. Meclis’e gittiğimizde Antep fıstığı üreticilerinin sorunları ve taleplerini mutlaka Genel Kurul gündemine taşıyacağım.” dedi. Gaziantep’te kış mevsimde ciddi boyutlara ulaşan hava kirliliğinin yanında ciddi ekolojik sorunların olduğunu belirten Sarısaç şunları söyledi: “Bugün Nizip’te bir çevre felaketi var. Çünkü Nizip Çayı hâlâ kirli akıyor. İçindeki kimyasal atıklarla yerleşim yerlerinin içinden geçiyor. Doğanın tahrip olmasının yanında burada yaşayan insanlarımızın sağlığı ciddi tehdit altında. Marka şehir denilen kentimize bu yakışmıyor. Söz konusu insan sağlığıyla bir an önce Nizip Çayı’nın temizlenmesi elzem. Biz de gerekli girişimlerde bulunacağız.”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r