DOLAR 32,4978 -0.08%
EURO 34,8001 0.06%
ALTIN 2.496,410,50
BITCOIN 20775810,64%
Gaziantep
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yoğun Sisten Uçuşlar İptal Edildi

Yoğun Sisten Uçuşlar İptal Edildi

ABONE OL
26 Aralık 2019 13:48
Yoğun Sisten Uçuşlar İptal Edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gece saatlerinden itibaren etkisini artıran sis, hava ulaşımını olumsuz etkiledi. Sis ve yoğun yağış nedeniyle Gaziantep Havalimanı’ndan İstanbul ve Ankara’ya karşılıklı yapılması planlanan uçak seferleri iptal edildi.

Güneyin Sesi gazetesi- Yoğun yağmur ve sis nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü kent trafiğinde de zaman zaman aksamalar yaşanıyor.

Gaziantep Havaalanı’ndaki sis nedeniyle Türk Hava Yolları’nın (THY), gerçekleştireceği Gaziantep-İstanbul, Gaziantep-Ankara, uçak seferleri yapılamadı.

YOLCULAR SAATLERCE BEKLEDİ 

Sabah erken saatlerde Hava limanına giden yüzlerce yolcu, sis ve yağış nedeniyle uçuşların iptal edildiğini duyunca büyük şok yaşadılar. Saatlerce hava limanında bekleyen yolcular hava şartlarının uçuşlara izin vermemesi üzerine Adana’ya yönlendirildi.

YOLCULAR İSYAN ETTİ

Sabah erken saatlerde İstanbul ve Ankara’ya gitmek üzere Havalimanına giden yolcular, olumsuz hava koşulları nedeniyle uçuşların iptal edildiğini öğrenince isyan ettiler. Diğer uçak firmalarının uçuşları iptal edilmezken THY’nin uçuşlarının bir kez iptal edilmesi ardından iptal edilen seferin yolcuları Adana havaalanına yönlendirildi. Kimi yolcular ise twitter üzerinden tepkilerini dile getirdiler.

Yolcular saatlerce Havalimanında yetkililerin açıklama yapmalarını beklediklerini ve en sonunda çaresiz bir şekilde başka bir şehirden uçuşlarını yapmak için yollara düştüklerini belirtti.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r