DOLAR 32,5891 0.35%
EURO 34,8535 0.33%
ALTIN 2.496,680,51
BITCOIN 21055871,82%
Gaziantep
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Zafer Partili Pamuk: “Sorunları biliyoruz, çözümlerini de biliyoruz”

Zafer Partili Pamuk: “Sorunları biliyoruz, çözümlerini de biliyoruz”

ABONE OL
6 Eylül 2022 14:34
Zafer Partili Pamuk: “Sorunları biliyoruz, çözümlerini de biliyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güney’in Sesi GAZETESİ – Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Pamuk, gerçekleşen parti kongresinin ardından basın toplantısı düzenleyerek partisinin il yönetim kurulu üyelerini kamuoyuna tanıttı. Pamuk, il yönettim kurulu üyelerinin etkin isimlerden oluştuğunu ve seçimlere iddialı bir kadroyla hazırlandıklarını söyledi.

Zafer Partisi kurucuları arasında yer alan ve son partideki üst düzey yöneticilik görevlerinin ardından Gaziantep İl Başkanı olarak göreve başlayan Mehmet Pamuk, yeni yönetim kadrosu ile basın toplantısı düzenledi.

Toplantıya Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Pamuk’un yanı sıra İl Sekreteri Erhan Sucu, Basın Yayın Sorumlusu ve Parti Sözcüsü Gizem Büşra Bilgiç, İl Muhasibi Cemil Balık, Bilişim ve Enformasyon Sorumlusu Emin Tüylüce, Kadın, Aile Sosyal ve Çocuk Politikaları Sorumlusu Fidan Konuk, Ekonomi ve Türk Dünyası Sorumlusu Erman Epçem, Tarım Politikalarından Sorumlu Gökhan Keskinsoy, Teşkilat İl, İlçe ve Mahalle Politikaları sorumlusu Emrah Kıtır, Sivil Toplum Kuruluşları sorumlusu Berkay Kanevetçi, Gençlik Politikalarından sorumlu Ahmet Aslan, Siyaset ve Ar-Ge’den sorumlu Murat Karakurt, Hayvan Hakları Politikaları sorumlusu Mahmut Karaoğlan, Sağlık Politikalarından sorumlu Emre Parlar, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden sorumlu Cuma Toprak, Seçim İşleri ve Saha Sandık sorumlusu Mehmet Mustafa Zorba, Hukuk ve Mahalli İdarelerden sorumlu Uğur İbili, Milli Güvenlik ve Dış Politika sorumlusu Aykut Cangöz ve Eğitimden Sorumlu Fatih Hacıboncuk katıldı.

Türkiye’nin umudunun Zafer Partisi olduğunu belirten Mehmet Pamuk, partisinin ülke genelinde olduğu gibi Gaziantep’te de kamuoyundan büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın 2023 genel seçimlerinde Gaziantep’ten aday olmasının şaşırtıcı olmayacağını kaydeden Pamuk, “Gaziantep’in sorunları Türkiye’nin sorunlarından pek de farklı değil. Zafer Partisi olarak başta Suriyeli mülteciler olmak üzere tüm sorunları en kısa zamanda çözüme kavuşturacağımızın sözünü veriyoruz. Suriyeliler, ülkelerine gidecek. Ekonomi başta olmak üzere tüm sorunları da çözeceğiz. Kadrolarımız, projelerimiz şimdiden hazır. Zafer iktidarı Türkiye’nin yeniden şahlanışının da başlangıcı olacaktır” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r