DOLAR 32,4375 0.17%
EURO 35,0217 -0.19%
ALTIN 2.321,600,12
BITCOIN 22933532,35%
Gaziantep
16°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

ZİNCİR KOPTU

ZİNCİR KOPTU

Gaziantep Futbol Kulübünün bu kötü haline bakınca MFÖ grubunun ‘Olduramadım’ şarkısı geldi aklıma. Şarkının nakarat kısmı Gaziantep futbolu için yazılmış adeta... “Kopuktu kopuktu zincir olduramadım Ne yaptım ne ettimse olduramadım…”

ABONE OL
26 Ocak 2023 16:50
ZİNCİR KOPTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gaziantep Futbol Kulübünün bu kötü haline bakınca MFÖ grubunun ‘Olduramadım’ şarkısı geldi aklıma. Şarkının nakarat kısmı Gaziantep futbolu için yazılmış adeta…

“Kopuktu kopuktu zincir olduramadım

Ne yaptım ne ettimse olduramadım…”

Gaziantepspor’un tarihin tozlu raflarına karışmadan önce ki olaylar şu an Gaziantep Futbol Kulübü’nün başından geçiyor. Tüm kent zenginleri başta kulübe sahip çıkıyor ardından hokus pokus kimse sorumluluk almıyor. Gaziantep FK kurulduğu günden bu yana hep tartışıldı. Buna rağmen kulüp Süper Lig’de tutunmayı başardı. Ama neden hep aynı hikâyeyi yaşıyoruz? Zincirler neden kopuyor?

Şehrin tek futbol takımı olmasına rağmen bir türlü ortak payda da buluşamıyoruz. Kulüp etrafında birlik oluşmuyor. Herkes kopuk vaziyette. Gaziantep’i felakete götüren asıl sorun da bu. Sorumluluktan kaçınmak, değer vermemek. Cevdet Akınal’ın istifası, Erol Bulut’la yolların ayrılması, transfer yapılmaması da eklenince kaos yaşanıyor. Gaziantepspor’un son yılları da böyleydi. Bir başkan geliyor ardından ortadan kayboluyor, teknik direktörler değişiyor ve bam! Kulübün adı yok oluyor.

Gaziantep FK’nın da aynı sonu yaşamaması ve kulübün ilerlemesi için birlik olunması şart! Ne kadar kötü yönetilirse yönetilsin birlik olduktan sonra her türlü sorun çözülüyor. Ama hep bir kopukluk var şehrin ileri gelenlerinde… Çok laf söz ediliyor pratiğe gelince ortada kimsecikler kalmıyor.  Sanayi kenti Gaziantep’te kulübün bu noktada olması spor konusunda ne kadar küçük düşündüğümüzü gözler önüne seriyor.

( Yazı : Ulaş Utku Yurdal )

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r