DOLAR 34,0872 0.2%
EURO 38,1345 0.16%
ALTIN 2.846,820,63
BITCOIN 21735342,66%
Gaziantep
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:03

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Gaziantep FK’ya müjde! Denis Dragus’un bonservisi alınıyor

Gaziantep FK’ya müjde! Denis Dragus’un bonservisi alınıyor

ABONE OL
28 Aralık 2023 13:05
Gaziantep FK’ya müjde! Denis Dragus’un bonservisi alınıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig ekibi Gaziantep FK’da Denis Dragus, takımdan ayrılacak mı sözleşmesi uzatılacak mı gibi meraklar sürerken bonservisi alınma kararı verildi. Sumudica, başarılı oyuncuyu takımda tutmak istiyor.

Neoxmedya’da yer alan habere göre; Gaziantep FK, devre arası transfer çalışmasını sürdürürken bir yandan da sezon sonu takımdan ayrılacak isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. Gelecek sezonun da planlamasını yapan Kırmızı-Siyahlılar, bu sezon kiralık olarak gelen ve performansı ile beğenileri kazanan Denis Dragus’un bonservisini almak istiyor.

Oyuncu kalmak istiyor

Deniz Dragus, Gaziantep FK’da mutlu olduğu ve takımda kalmak istediği ortaya çıktı. 24 yaşındaki Rumen oyuncu takımla uyumu da dikkat çekiyor.

Gaziantep FK bonservisini istiyor

Gaziantep FK, bu sezon Süper Lig’de 13 maçta 6 gol, 1 asist yapan Denis Dragus’un bonservisini almak için girişimlere başladı. Güneydoğu ekibi 24 yaşındaki futbolcunun bonservisni sezon sonuna bırakmadan almak istiyor.

Standart Liege bonservis kazanmak istiyor

Güncel değeri 2 milyon Euro olarak Denis Dragus’un takımdan ayrılması halinde  Standart Liege bonservis bedeli kazanmak istiyor. 24 yaşındaki oyuncunun takımdan ayrılmasına izin verilecek.

Süper Lig’den ilgi oldu

Gaziantep FK’da gösterdiği performans sonrası dikkatleri üzerine çeken Denis Dragus’a Süper Lig ekiplerinde devreye gireceği bilgisi alındı. Süper Lig’de bazı kulüpler devre arasında Dragus’un transfer şartlarını sorarken sezon sonunda bonservisini almak için Belçika ekibiyle görüşmeler gerçekleştirdi. Oyuncu ise ilk tercih olarak Gaziantep FK’yı istiyor.

6 gol 1 asist

Gaziantep FK formasıyla bu sezon 13 maça çıkan Deniz Dragus, 6 gol kaydetti ve 1’de asist katkısında bulundu. Ayrıca Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 3 maçta 1 gol atarken 1 asist yaptı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r