DOLAR 34,0185 -0.14%
EURO 38,0473 0.31%
ALTIN 2.825,790,83
BITCOIN 21526436,10%
Gaziantep
23°

HAFİF YAĞMUR

19:18

AKŞAM'A KALAN SÜRE

DEM Parti Antep adayları kentteki basın emekçileri ile bir araya geldi

DEM Parti Antep adayları kentteki basın emekçileri ile bir araya geldi

ABONE OL
1 Mart 2024 12:25
DEM Parti Antep adayları kentteki basın emekçileri ile bir araya geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Antep İl Örgütü, adaylarını tanıtmak amacıyla kentte bulunan yerel ve ulusal basın emekçileriyle bir araya geldi.

Kentte bulunan bir otelde gerçekleşen basın toplantısına DEM Parti Antep İl Örgütü üye ve yöneticileri, DEM Parti Antep, Mezmaxor (Şahinbey), Alêban (Şehitkamil), Gilgameş, Îslahiye, Ereban, Tîlbişar, Belqîs, Nurdağı belediye eşbaşkan adayları, DEM Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) üyeleri katıldı.

DEM Parti Dîlok İl Eşbakanlarının açılış konuşmaları ardından, partinin Dîlok Belediye Eşbaşkan adayları Ayfer Yılmazer ve Selman Tutumlu konuştu. İktidarın yerel yönetimleri de tekçi bir zihniyetle yönettiğini ifade eden Tutumlu, “Bu tekçi zihniyete karşı politikalar yürüteceğiz. Anadilde eğitim veren kreşler, istismara karşı mücadele edeceğiz. Masal evleri, çocuk yaşta evliliğe karşı mücadele edeceğiz. Bağımlılık ile mücadele edeceğiz. Kadın meclisleri oluşturacağız” ifadelerine yer verdi.

DEM Parti MYK üyesi Bozgeyik, “Yerel seçimlerde birilerine kazandırmayı ya da kaybettirmeyi değil halkımızı esas alıyoruz. Partimizin genel merkezi de yerel de yönetimlerde yereldeki unsurları göz önüne alarak belediyecilik yapmayı baz alacak” dedi.

Toplantı soru-cevap şeklinde sona erdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r