DOLAR 34,0039 -0.18%
EURO 38,0505 0.33%
ALTIN 2.831,221,02
BITCOIN 21528705,64%
Gaziantep
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

A Milli Takım, hazırlık maçında İtalya ile golsüz berabere kaldı

A Milli Takım, hazırlık maçında İtalya ile golsüz berabere kaldı

ABONE OL
5 Haziran 2024 00:35
A Milli Takım, hazırlık maçında İtalya ile golsüz berabere kaldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Almanya’da 14 Haziran – 14 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) için hazırlıklarını sürdüren A Millî Takım, özel maçta son Avrupa Şampiyonu İtalya ile deplasmanda golsüz berabere kaldı.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve eşi Zehra Büyükekşi, İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Gabriele Gravina, T.C. Roma Büyükelçisi Ömer Gücük, T.C. Milano Başkonsolosu Mehmet Özöktem, TFF 1. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Stratejik Planlama, Yeni Proje Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Burkay, TFF 2. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi ve İdari İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Orhan, TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Futbol Gelişim Direktörlüğü, Akademi ve Altyapı Projelerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Agah Ruşen Çetin, TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, FIFA, UEFA İlişkileri ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eröğüt, TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, E-Bilet, Sponsorluklar ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Alkın Kalkavan, TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Kurumsal İletişim, Gençlik ve Futbol Geliştirme Programları, Tesisler ve Yatırımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Kalyoncu, İtalya Futbol Federasyonu Asbaşkanları Umberto Calcagno ve Daniele Ortolano, TFF İcra Kurulu Üyesi, Süper Lig’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Müslüm Özmen, TFF Bilgi İşlem, Yazılım ve Futbol Turizmi Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Üçdan, TFF Genel Sekreteri Taner Senseven, İtalya Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Marco Brunelli ile İtalya Futbol Federasyonu Dış İlişkiler Ofisi Müdürü Danilo Filacchione karşılaşmayı tribünden takip etti.

Türk taraftarlar Bologna’da A Milli Takım’ı destekledi

Türk taraftarlar, İtalya deplasmanında A Millî Takım’ı yalnız bırakmadı. Renato Dall’Ara Stadı’nda kendilerine ayrılan tribünde yerlerini alan Türk taraftarlar, Ay-Yıldızlıları destekledi.

Ağırlıklı olarak Bologna’ya yakın kentler Venedik, Modena ve Milano’da yaşayan gurbetçi vatandaşlar, karşılaşmayı stadyumda takip etti.

Ozan Kabak sakatlandı
Millî futbolcu Ozan Kabak, mücadelenin 38. dakikasında Retegui ile girdiği ikili mücadelede sakatlanarak acı içinde yerde kaldı. Dizini tutan Ozan’a ilk müdahale saha içinde sağlık ekibi tarafından yapıldı. Millî futbolcu daha sonra sedyeyle soyunma odasına götürüldü. Ozan Kabak, muayene ve tetkiklerinin yapılması için hastaneye sevk edildi.

Millî futbolcular ile İtalya Millî Takımı Teknik Direktörü Luciano Spalletti, sedyeyle oyun alanından çıkartılırken Ozan Kabak’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Müsabakada Ozan Kabak’ın yerine Merih Demiral oyuna dahil oldu.

Oğuz Aydın ve Semih Kılıçsoy ilk kez forma giydi
A Millî Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella’nın İtalya karşısında görevlendirdiği Oğuz Aydın ve Semih Kılıçsoy, ilk kez A Millî Takım formasını giydi.

Vincenzo Montella, Oğuz Aydın’a ilk 11’de şans verirken, Semih Kılıçsoy ise mücadelenin 82. dakikasında Barış Alper Yılmaz’ın yerine oyuna dahil oldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r