DOLAR 34,1030 0.19%
EURO 38,0832 -0.01%
ALTIN 2.833,240,15
BITCOIN 21460032,52%
Gaziantep
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:14

İMSAK'A KALAN SÜRE

ALG Spor, transferde şovunu sürdürüyor

ALG Spor, transferde şovunu sürdürüyor

ABONE OL
26 Ağustos 2023 21:11
ALG Spor, transferde şovunu sürdürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi’nin şampiyon adaylarından Gaziantep ALG Spor, flaş transferleriyle dikkat çekmeye devam ediyor.

 

Şu ana kadar Andrijana Trisic, Kongolu Kuzoya ve Karina Olkhovik’e imza attıran Gaziantep ALG Spor’da transferler peş peşe gelmeye devam ediyor. Kadın futbolunun güçlü ekiplerinden ALG Spor, 4 transfere daha imza attırarak önemli isimleri kadrosuna kattı. Süper Ligin şampiyon adayı ALG Spor, geçen sezon Diyarbakır Amed Sportif Faliyetlerde önemli çıkış yakalayan kanat oyuncusu Christelle Ursulla Demba’yı kadrosuna kattı. Sarı-Grili takım savunmaya Hırvatistan Milli takımının da oyuncusu ve son olarak İtalya Seri B takımı Napoli’de forma giyen 26 yaşındaki tecrübeli isim Antonia Dulcic ile birlikte Hollanda Pasaportlu Gambiyalı stoper Manyima Stevelmans ve iki ayağını da çok iyi kullanan golcü isim Brezilyalı Karol Cardozo’yu transfer ettiğini açıkladılar. 4 oyuncuya birden imza attıran Gaziantep’in güçlü ekibi ALG Spor, transferde şovunu sürdürüyor.

 

”Birbirinden değerli ve önemli oyuncuları Gaziantep’e kazandırdık”

Önümüzdeki sezon Turkcell Kadınlar Süper Liginde adından yine başarılı sonuçlarıyla söz ettirmeye hazırlanan Gaziantep ALG Spor’da başkan Ali Gözcü; “Birbirinden değerli ve önemli oyuncuları Gaziantep’e kazandırdık. Bu transferleri yapmak kolay olmadı, bir çok takım talip olmasına rağmen hepsinin de tercihi Gaziantep oldu. Buda bizim ne kadar doğru ve başarılı işler yaptığımız gösteriyor. Aramıza katılan Christelle Ursulla Demba, Antonia Dulcic, Manyima Stevelmans ve Karolıne Cardozo’ya alimize hoş geldin diyorum. İnanıyorum ki onlarda başarılı performanslarıyla şampiyonluk yolunda takımımıza katkı sağlayacaklardır” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r