DOLAR 34,1030 0.19%
EURO 38,0832 -0.01%
ALTIN 2.833,240,15
BITCOIN 21460032,52%
Gaziantep
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:14

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray 24’üncü Şampiyonluk ve Süper Kupa ile çifte zaferini kutladı

Galatasaray 24’üncü Şampiyonluk ve Süper Kupa ile çifte zaferini kutladı

ABONE OL
28 Mayıs 2024 20:45
Galatasaray 24’üncü Şampiyonluk ve Süper Kupa ile çifte zaferini kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trendyol Süper Lig’de sezonu Şampiyon tamamlayan Galatasaray, Gala Gecesi’de kutlamalara başlıyor. Cim Bom, taraftarı önünde kupayı kaldıracak. Detaylar…

Sezonu Süper Lig ve Süper Kupa şampiyonluklarıyla tamamlayan Galatasaray, törende iki kupayla kutlama yaptı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta düzenlenen törenle sarı-kırmızılı takım, Süper Lig ve Süper Kupa şampiyonluk kupasını aldı. Törende 52 bin 430 Galatasaray taraftarı şampiyonluğu futbolcularla doyasıya kutladı.

KUTLAMALARDA SANATÇILAR ŞARKILARINI SÖYLEDİ

Galatasaray’ın 24’üncü şampiyonluk kutlamasında Türkiye’nin ünlü sanatçıları sahne aldı. Program Pop müzik sanatçısı Emir Can İğrek ile başlarken, ardından Türk Rap müziğinin tanınan ismi Uzi şarkılarını söyledi. Aynı zamanda Uzi, Galatasaray’a yaptığı özel parçası olan Şampiyon’u da ilk kez canlı olarak seslendirdi. Uzi’nin ardından Zara taraftarın karşısına çıktı. Zara ise ‘Çocukluk Aşkımsın’ şarkısını söyledi. Programın devamında ünlü pop sanatçısı Edis şarkılarıyla taraftarları coştururken, Yusuf Özer ve davul ekibi yaptığı şov ile sahne aldı.

KADIN FUTBOL TAKIMI DA KUPASINI ALDI

2023-2024 Kadın Futbol Süper Ligi’nde şampiyonluğa uzanan Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, şampiyonluk kupasını RAMS Park’ta kaldırdı. Sezonu 71 puanla şampiyon tamamlayan Galatasaray Kadın Futbol Takımı, bugün gerçekleşen şampiyonluk kutlamalarında yer aldı.

METİN ÇEKİÇLER UNUTULMADI

63 yaşında hayatını kaybeden Galatasaraylı eski futbolcu ve Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Metin Çekiçler, şampiyonluk kutlamalarında unutulmadı. Dev ekranda teknik direktör Okan Buruk, teknik ekip ve Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur’un Metin Çekiçler ile ilgili açıklamalarına yer verilirken, sarı-kırmızılı taraftarlar da alkışla karşılık verdi.

GALATASARAYLI FUTBOLCULAR KENDİ SEÇTİKLERİ ŞARKILARLA SAHNEYE ÇIKTI

2023-2024 Süper Lig ve Süper Kupa şampiyonu Galatasaray’da futbolcular, şampiyonluk kutlamalarında seçtikleri şarkılarla podyumda yer aldı. Teknik direktör Okan Buruk, oğlu Ali Yiğit Buruk ile sahneye geldi.

MAURO ICARDI’DEN EDIN DZEKO’YA GÖNDERME

Galatasaray’ın Arjantinli santrforu Mauro Icardi, şampiyonluk kutlamalarında Fenerbahçe’nin Bosna Hersekli golcüsüne şarkıyla gönderme yaptı. Galatasaray armalı siyah bir pelerinle önce Hande Yener’in ‘Beni Sev’ şarkısıyla çıkan Icardi’nin çıkış müziği bir süre sonra değişti ve Simge Sağın’ın ‘Aşkın Olayım’ şarkısı oldu. Ardından bütün stat şarkıyı tek bir ağızdan söyledikten sonra Mauro Icardi, sarı-kırmızılı taraftarlara üçlü çektirdi. Kupa kaldırıldıktan sonra ise Icardi, ‘Fener ağlama’ tezahüratı yaptı. Ardından şampiyonluğu coşkuyla kutlayan Arjantinli yıldız, sarı-kırmızılı bayrağı eline alarak sahada şampiyonluk turu attı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r