DOLAR 34,0928 0.18%
EURO 38,0787 -0.02%
ALTIN 2.834,700,20
BITCOIN 21488453,03%
Gaziantep
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:14

İMSAK'A KALAN SÜRE

Karagümrük maçı öncesinde moral ziyareti

Karagümrük maçı öncesinde moral ziyareti

ABONE OL
17 Mayıs 2024 21:14
Karagümrük maçı öncesinde moral ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve şehrimizin kıymetli protokolü, Gaziantep Futbol Kulübünü bugün gerçekleştirdiği antrenman öncesinde ziyarette bulundu.

Gaziantep Futbol Kulübü Tesislerimizde gerçekleştirilen ziyarette Sayın Kemal Çeber, Sayın Fatma Şahin ve şehrimizin kıymetli protokolünü Kulüp Başkanımız Memik Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Teknik Direktör Selçuk İnan ve futbolcularla antrenman öncesi bir araya gelen Gaziantep Valisi Sayın Kemal Çeber ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin, Fatih Karagümrük maçında başarı dileklerinde bulundu.

KEMAL ÇEBER; “GAZİANTEP SİZE SONUNA KADAR GÜVENİYOR”

Futbolcularımıza başarı dileklerinde bulunan Gaziantep Valisi Kemal Çeber; “Tüm şehrin selamları ve iyi dilekleriyle buraya geldik. Bu şehir için size ne kadar güvendiğimizi ve bu takımın şehrimiz için ne kadar önemli olduğunu belirtmek istedik. Sizler, mevkilerinde benim gözümde en iyi futbolcularsınız. Ben, iyi bir futbol takipçisi olarak bunu gözlemlediğimi belirtmek istedim. Gaziantep şehri olarak sizleri gerçekten çok seviyoruz. İnşallah yarınki maçı kazanarak bizleri mutlu edeceksiniz. Sizlerin neler yapabildiğini bir önceki maçta gördük. Stadyumda yer kalmadığını öğrendim, bu demek ki şehir sizleri gerçekten seviyor ve sizlere sahip çıkıyor. Şehrin kalbi eminim ki yarın o stadyumda atacak. Biz Gaziantep olarak konumumuzu çok önemsiyoruz. Sizlerin sayesinde yarın biz hep beraber o ligde kalmaya bir adım daha atacağız. Sadece iyi niyetlerimizi bilin ve bu şehrin bu takımın yanında olduğunu hissedin. İnşallah yarın bu şehri sizler sayesinde hep beraber güldüreceğiz ve sizlere sonuna kadar güveniyoruz” ifadelerini kullandı.

MEMİK YILMAZ; “MANEVİ DESTEKLERİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM”

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz da, ziyaretlerinden dolayı Gaziantep Valisi Sayın Kemal Çeber, Gaziantep Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin ve beraberindeki protokole teşekkür ederek, “Öncelikle bizleri bu şekilde onurlandırdığınız için buradaki herkese çok teşekkür ederim. Bu zor zamanlarda gerçekten manevi olarak sizlerin desteklerini yanımızda hissetmek onur verici. Umut ediyorum ki bizler lig sonunda ligde kalmanın sevincini hep beraber yaşayacağız. Şehrimizin ve sizlerin bu şekilde yanımızda olduğunu göstermeniz bizlere güç veriyor. Takımımız Allah’ın da izniyle yarın güzel bir galibiyet alarak bizleri onurlandıracaktır. Sayın Valimize, Sayın Bakanımıza ve buradaki herkese tekrardan ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen moral ziyareti, Sayın Fatma Şahin’in baklava ikramıyla son buldu. Takım kaptanlarımızdan Papy Djilobodji de ziyaretlerinden dolayı tüm misafirlere teşekkür ederek, yarınki maç öncesinde galibiyet sözü verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r