DOLAR 34,0898 0.2%
EURO 38,1154 0.14%
ALTIN 2.846,310,61
BITCOIN 21731122,79%
Gaziantep
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:03

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Patrick Kluivert’tan Murat Sancak için dikkat çeken sözler

Patrick Kluivert’tan Murat Sancak için dikkat çeken sözler

ABONE OL
2 Nisan 2024 14:32
Patrick Kluivert’tan Murat Sancak için dikkat çeken sözler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana Demirspor’da sezon başında göreve geldikten sonra istenilen seviyeye gelemeyince görevine son verilen Patrick Kluivert açıklamalarda bulundu. Kluivert, o dönemin başkanı Murat Sancak’a da sert gönderme yaptı.

”Başkan, sahada selfieler çekmeye başladı”

Ziggo Sport’ta açıklama yapan Kluivert, “Adana Demirspor’da işler iyi gidiyordu ilerliyorduk ama bir anda her şey değişti. Başkan, sahada selfieler çekmeye ve Instagram’da canlı yayın açmaya başladı. Bu durum, hem personeli hem de beni biraz rahatsız etmeye başladı. Bu durumun belki de Türkiye’de normal olabileceğini düşündük.” dedi.

”Maaşlar geç yattı, herkes rahatsızdı”

Maaşları zamanında alamadıklarını söyleyen Patrick Kluivert, “İyi gidiyorduk fakat maaşlar geç yatmaya başladı, futbolcular rahatsız oldu. Neredeyse 3 ay maaş alamadık.” ifadelerini kullandı.

”Paramı FIFA alacak”

Ayrılık süreciyle ilgili konuşan Hollandalı teknik adam, kalan parasını FIFA’nın alacağını açıkladı. Kluivert, “Sivasspor mağlubiyeti sonrası daha önce anlaşma sağladığımız yönetici geldi ve ayrılmak istediklerini iletti, ben de istemedim. Takımdaki üstünlüğümü kaybettiğimi düşündüler ama durum öyle değildi. Vadesi geçmiş ödemelerin bir kuruşunu alamadım. Bu konu artık FIFA’da! Eninde sonunda alırım ama bu çok can sıkıcı bir durum.” açıklamasını yaptı.

”Hayalim o takımı çalıştırmak”

Hayalindeki takımı açıklayan Kluivert, “Ajax’tan bir iş talep etmek için Hollanda’ya gelmedim fakat kulübü bu şekilde görmek acı veriyor. Ne olur bilinmez, şu anda kimseyle konuşmadım. Ajax’tan neden teklif almadığım soruluyor. Bunu ben de kendime soruyorum. Bunun için uygun olduğumu düşünüyorum. Kişisel anlamda deneyimlerimi oyunculara iyi bir şekilde aktarabildiğimi düşünüyorum. Ben kesinlikle bir Ajax adamıyım. Ön plana çıkmak ve buna benzer bir şeyin peşinde değilim ama olsa güzel olurdu.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r