DOLAR 34,0666 0.13%
EURO 37,8920 -0.51%
ALTIN 2.833,130,16
BITCOIN 21484384,46%
Gaziantep
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:14

İMSAK'A KALAN SÜRE

DEM PARTİ’DEN ARABAN MİTİNGİ

DEM PARTİ’DEN ARABAN MİTİNGİ

ABONE OL
26 Mart 2024 09:29
DEM PARTİ’DEN ARABAN MİTİNGİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kalabalık, Dem Partili heyeti zılgıtlarla karşıladı

31 Mart seçimlerine bir haftadan az bir süre kala, DEM Parti tarafından Gaziantep’in Araban ilçesinde miting gerçekleştirildi. Mitingde halka seslenen DEM Parti İstanbul Milletvekili Çiçek Otlu, “Bizim için bu dönem en önemli şey kayyım sistemine son vermek olacaktır” dedi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) seçime bir haftadan az bir süre kala Gaziantep’in Araban ilçesinde halkla buluşarak miting yaptı. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan DEM Parti heyeti, zılgıt ve halaylar eşliğinde miting alanına geldi. Alanda kadınlar hep bir ağızdan ‘Jin Jiyan Azadi’ diye haykırırken Araban’da seçimi kazanacaklarını dile getirdi. Yüzlerce kişinin bulunduğu mitinge DEM Parti İl İlçe Eş Başkan adayları, yöneticileri ve Dem Parti İstanbul Milletvekili Çiçek Otlu katıldı.

“AMACIMIZ RANT DEĞİL, HİZMET ETMEK”

DEM Parti Araban Belediye Eş Başkan adayı Rıfat Dağdelen, mevcut belediye başkanının yaptığı politikaları eleştirerek seçim gününde herkesin DEM Parti’den yana oy kullanmaları gerektiğine değindi. Dağdelen, “Biz Araban Belediyesi’ne nasıl güveneceğiz? İkinci kez seni sandığa gömeceğiz. Bizim amacımız rant değil geleceğe bir hizmet. Bu kitle arkamızda durduğu sürece bu iktidar üstümüze gelirse de sırtımız yere gelmez” şeklinde konuştu.

“İNSANI DİNLE KANDIRIYORLAR”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın meydanlarda tek devlet, tek millet, tek din ifadelerine tepki gösteren DEM Parti Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adayı Selman Tutumlu, “Kuran ve İslamiyet adına tahribat yapıyorlar ve binlerce insanı bu şekilde kandırıyorlar. Bunlara 31 Mart’ta güçlü bir sesle cevap vereceğiz.” dedi.

“BU SEÇİMDE KAYYIM SİSTEMİNE SON VERECEĞİZ”

Araban’da halkla buluşan DEM Parti İstanbul milletvekili Çiçek Otlu, seçimlerde demokratik ve çoğulcu bir belediye anlayışıyla geleceklerini ifade ederek şunları söyledi: “Bizi eşit yurttaş olarak görmeyenler sadece savaşa evet diyenler savaşa karşı biz barışın sesi olacağız. Mutlak tecridin kaldırılmasını istiyoruz. Bizim için bu dönemin en önemli şeyi barışı getirmek ve yerel seçimlerde kayyIm sistemine son vermektir. Bizi yoksulluğa teslim edenleri, bu yolları yapmayanları, buradan fıstığı bitirenleri, sarımsağı bitirenleri rant ve kendi yandaş kesimlerini savunanlara karşı oylarımızı DEM Parti’ye vermeliyiz. Bu ülkede 8 kadınının katledilmemesi için mücadele eden kadın özgürlük mücadelemizin çizgisi olmuş ‘Jin Jiyan Azadi’ sesini yükseltecek miyiz? “

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r