DOLAR 34,0825 0.16%
EURO 38,0615 0%
ALTIN 2.832,660,14
BITCOIN 21482764,50%
Gaziantep
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:14

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gaziantepli Gazeteci Akyürek, ULUSKON Basın Müşaviri oldu

Gaziantepli Gazeteci Akyürek, ULUSKON Basın Müşaviri oldu

ABONE OL
12 Ağustos 2024 13:01
Gaziantepli Gazeteci Akyürek, ULUSKON Basın Müşaviri oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gaziantepli gazeteci/yazar Aydın Akyürek, Merkezi Ankara’da bulunan Uluslararası Yatırım ve İş Konfederasyonu’nun basın müşavirliği görevine başladı. ULUSKON Başkanı Nezaket Emine Atasoy ile de görüşen Akyürek, resmen görevine başlamış oldu.

Gaziantepli gazeteci/yazar Aydın Akyürek, Ankara’da 2013 yılında Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu adı altında Nezaket Emine Atasoy başkanlığında kurulan ve 42 ülkede temsilciliği bulunan Uluslararası Yatırım ve İş Konfederasyonu (ULUSKON), basın müşavirliği görevine getirildi. Geçtiğimiz yıllarda TBMM muhabirliği de yapan Gazeteci Akyürek, uluslararası kapsamda kurulmuş olan ULUSKON’un özellikle küresel çapta ihracata katkı sağlamak, yatırımlara yön verme adına bugüne kadar, yurt içi ve yurt dışında önemli anlaşmalar yaptığına dikkat çekti. Akyürek, ‘’Uluslararası arenada Türkiye ile diğer devletler ve milletler arasında ticari ilişkiler kurmak ve var olan ilişkileri güçlendirme konusunda başarılı bir grafiği olan ULUSKON’da, yeni dönemde bu alanda önemli projeler hayata geçireceğiz. ULUSKON hem yurt içi hem de yurt dışı temsilcilikleriyle güçlü bir kurumsal yapıya sahip. Bana bu görevi teklif eden başta ULUSKON Başkanı Nezaket Emine Atasoy olmak üzere tüm yönetim kuruluna teşekkür ediyorum” dedi.

ATASOY: TECRÜBELİ BİR İSMİ KADROMUZA KATTIK

ULUSKON Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Akyürek’in yeni görevine ilişkin yaptığı açıklamada her yıl yenilenerek ve gelişerek büyümeye devam ettiklerini belirtti. Atasoy, ‘’Bu bağlamda alanında tecrübeli bir isim olan gazeteci/yazar Aydın Akyürek’i basın müşavirliği görevine getirdik. Akyürek’in hem basın yayın hem de projeler konusundaki tecrübe ve deneyimlerini biliyoruz. ULUSKON’a artı bir değer katacağına inanıyoruz. Birçok konuda istişareler yaptık ve kendisin yetkilendirdik. Şimdiden başarılar diliyorum. ULUSKON olarak yurt içi ve yurt dışındaki güçlü temsilci ağımızla, ülkemizin Dünya ülkeleriyle ihracat ve ticaretinin gelişmesine katkı sunmaya devam edeceğiz’’ ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r