DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 2122608-0,25%
Gaziantep
22°

AÇIK

12:58

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’NDE NELER OLUYOR?

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’NDE NELER OLUYOR?

ABONE OL
30 Eylül 2024 17:30
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’NDE NELER OLUYOR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AKP’NİN BASIN MÜDÜRÜ KİMLERİN GÖZDESİ OLDU?


CHP’nin 30 yıl aradan sonra kazandığı Şehitkamil Belediyesi’nde yaşanan Basın Yayın Müdürü krizi her geçen gün giderek daha da büyüyor. AKP’li Metin Özkarslı döneminde Belediye Basın Yayın Müdürlüğü’nde işe giren ve daha sonra yine AKP’li Rıdvan Fadıloğlu döneminde Basın Yayın Müdürü olarak atanarak 20 yıla yakın AKP’li başkanlar döneminde görev yapan Aydın Sert, bu kez de CHP’li Başkan Umut Yılmaz’ın vaz geçilmezi oldu.


Umut Yılmaz’ın Şehitkamil Belediye Başkanı olarak seçilmesinin hemen ardından izne ayrılan ve 6 aydır ortalarda görülmeyen Aydın Sert’in yerine gazeteci Turgut Bozgeyik Basın Yayın Müdürü olarak göreve getirilmişti.


Ancak, geçen hafta Umut Yılmaz’ın ilk kez gazetecilerle bir araya geldiği basın toplantısında herkesi şaşırtan bir sürpriz yaşandı ve Umut Yılmaz, “Basın Yayın Müdürümüz Aydın Sert’tir” dedi. Yılmaz’ın bu açıklaması toplantıda bulunan Turgut Bozgeyik ve tüm gazetecileri şaşkınlığa uğrattı. Çünkü Turgut Bozgeyik de görevden alındığını o anda diğer gazetecilerle birlikte öğrenmiş oldu!


BAŞKAN UMUT YILMAZ’A SORULAR
1- Aydın Sert’in AKP döneminden bu yana vaz geçilmez olmasının sebebi nedir?
2- Aydın Sert’in tekrar göreve gelmesini isteyen CHP’li yöneticiler kimlerdir?
3- Aydın Sert ile CHP Şehitkamil İlçe Başkanı arasında nasıl bir ilişki vardır?
4- Aydın Sert hakkında Şehitkamil Belediyesi’nde herkesin konuştuğu iddialar nelerdir?
5- Aydın Sert’in mobbing uygulamaları nedeniyle bazı personelin görevden ayrıldığı veye görev yerinin değiştirildiği iddiaları doğru mudur?
6-Turgut Bozgeyik’in görevden alınma ve bunun açıklanma şekli ne kadar etiktir?
7- Aydın Sert’in 14 Eylül’de Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti kongresinde açıktan Meral Ay lehine oy kullanması ve Meral Ay’ın talebi üzerine tekrar göreve getirilmesi ne kadar ahlakidir?

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r