DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 2123402-0,01%
Gaziantep
27°

AÇIK

05:34

İMSAK'A KALAN SÜRE

BAKAN GELDİ AMA…

BAKAN GELDİ AMA…

ABONE OL
30 Eylül 2024 11:20
BAKAN GELDİ AMA…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TARIM VE ORMAN BAKANI YUMAKLI GAZİANTEP’TE ÇİFTÇİLERLE BULUŞMADI

PROGRAMA SADECE İKTİDAR VE ORTAKLARININ TEMSİLCİLERİ KATILDI, MUHALEFET UNUTULDU

Tarımve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı geçtiğimiz gün Gaziantep’e gelerek çeşitli etkinliklere ve açılışlara katıldı. Bakan Yumaklı’nın Gaziantep ziyaretinde ne çiftçiler vardı ne de üreticiler… CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, çiftçilerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi, Bakan Yumaklı’ya tepki gösterdi.

Tarımve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Gaziantep’e gelerek Büyükşehir Belediyesi’nin ekmek fabrikasının açılışını yaptı, Şahinbey Belediyesi’nin buğday, arpa tohumu ve gübre dağıtım törenine katıldı. Törenlerin hiçbirine muhalefet milletvekilleri ve belediye başkanları davet edilmezken CHP Gaziantep Melih Meriç suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi. Muhalefetin yanı sıra çiftçi ve üreticilerle de bir araya gelmeyen Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı’ya kentte üreticiler de tepkili.

BAKAN GELMİŞ, KÖYLÜLERİN HABERİ YOK…

CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bugün Gaziantep’in köylerine gittim. Çiftçilerimiz, onca zorluk ve imkânsızlıklara rağmen üretmeye devam ediyor. Ancak şaşırtıcı olan ne biliyor musunuz? Tarım Bakanı Gaziantep’e gelmiş, ama köylülerin bundan haberi bile yok! Tarım Bakanı’nın programında bir çiftçiyle buluşmak, onların sorunlarını dinlemek yoktu. Ne yapmaya gelmiş dersiniz? Bir ekmek fabrikası açmak için! AKP’nin tarıma ve çiftçiye bakışı işte bu kadar yüzeysel ve göstermelik. Sorunları kökten çözmek yerine, günü kurtarmaya çalışıyorlar. Köyleri gezmeden, çiftçinin derdini dinlemeden tarımdan bahsetmek bu halkın aklıyla alay etmektir. AKP’nin özde değil, sadece sözde tarım politikalarıyla ne üreticiye ne de bu ülkenin geleceğine bir fayda sağlanamaz” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r