DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22376822,75%
Gaziantep
31°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başbuğ’dan GGC’ye önemli ziyaret

Başbuğ’dan GGC’ye önemli ziyaret

ABONE OL
12 Ocak 2022 17:00
Başbuğ’dan GGC’ye önemli ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güney’in Sesi Gazetesi-Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlamak ve kısa süre önce gerçekleşen kongre ile göreve gelen yönetimi tebrik etmek amacıyla Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’ni (GGC) ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette GGC Başkanı İbrahim Ay ve yönetim Başbuğ’dan gelen tebrikleri kabul etti. GGC’nin faaliyetleri hakkında bilgiler alan Başbuğ, “Basının öneminin farkındayız, biz işimiz icabı basınla iç içeyiz. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin sektördeki önemli isimleri bir araya toplaması kent basınında birlik ve beraberliğin olması da çok önemli. İnşallah burada çok daha yakından çalışma fırsatı buluruz” ifadelerine yer verdi.

Başbuğ, gazetecilerin toplumsal olaylarla ilgili doğru bilgiyi zamanında alması ve vatandaşlara paylaşması konusunda kurum olarak sorumluluğu yerine getirmeye çalışarak iletişim kanallarını sürekli açık tutmaya çalıştıklarını ifade etti.

Gelişen teknoloji ile basın sektörünün de değiştiğini vurgulayan Başbuğ, “Zaman hızlı akıyor, bu arada biz kurum olarak bu hıza ayak uydurmaya çalışıyoruz ama bunu yaparken hızlı davranmanın yanlış yaptırmaması için de titiz davranıyoruz. Çünkü kamuoyuyla paylaştığımız bilginin güven vermesi gerekiyor. Buna özellikle dikkat ediyoruz” diye konuştu.

Kurumsal iş birliği devam edecek

Polis teşkilatının yoğun bir çalışma içinde olduğunu belirten Başbuğ, “Hem terörle hem de diğer suçlarla mücadelede ülkemizin ve kentimizin huzur ve güven ortamını bozmak isteyenlere fırsat vermemek için tüm mesai arkadaşlarımız büyük fedakârlıkla hareket ediyor. Bu noktada basın camiası da önemli bir sorumlulukla kent ve ülke geleceği için, halka sağlıklı bilgi ulaştırmak için bizimle birlikte mesai sarf ediyor. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti de üyeleriyle ilgili yaptığı çalışmalar dikkat çekiyor. Kurumsal olarak iş birliğimiz devam edecek” dedi.

GGC Başkanı İbrahim Ay’da, “Sektörümüzün yaşadığı sorunların çözümü için arkadaşlarıyla sürekli istişarede bulunarak üyelerimize nasıl katkılar sağlayabileceğimizi görüşüyoruz. GGC, 1969 yılında kurulan kentin en eski ve önemli meslek örgütlerinden biri. En çok üyeye sahip olan ve bölgede söz sahibi olan bir meslek örgütüdür. Üyelerimizin sorunlarının çözümü ve imkanlarının artırılması için kentteki kurumlarla sürekli istişare halindeyiz. Önümüzdeki günlerce üniversite ile birlikte GGC Akademi adı altında önemli bir iş birliği gerçekleştireceğiz. Sektörde duayen olmuş isimleri ve başarılı akademisyenleri hem üyelerimiz hem de üniversitenin iletişim öğrencileriyle bir araya getirerek tecrübe paylaşımı başta olmak üzere mesleki konularda etkinlikler gerçekleştireceğiz. Zaten geçmişte bu tür etkinlikleri yapıyorduk ama bundan sonra akademik bir iş birliğiyle daha programlı bir şekilde devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r