DOLAR 34,2906 0.16%
EURO 37,0922 -0.36%
ALTIN 3.028,620,57
BITCOIN 22996470,04%
Gaziantep
18°

AÇIK

15:46

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Başkan Fadıloğlu: “Hedefimiz yüzde 100 başarı”

Başkan Fadıloğlu: “Hedefimiz yüzde 100 başarı”

ABONE OL
1 Aralık 2021 16:11
Başkan Fadıloğlu: “Hedefimiz yüzde 100 başarı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güney’in Sesi Gazetesi-Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen Özel Yetenek Sınavları Hazırlık Kursu, yeni eğitim döneminde polis meslek eğitim merkezleri ve spor bilimleri fakülteleri sınavlarına katılacak olan adayları Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ziyaret etti.

Özel Yetenek Sınavları Hazırlık Kursları 1. döneminde BESYO, POMEM ve Bekçilik Sınavı’na katılan kursiyerlerinin parkurlarda gösterdiği yüzde 92 başarı ortalamasını yeni dönemde daha da yukarıya taşımak isteyen Şehitkamil Belediyesi, gençlere öncülük ediyor. Bu kapsamda Rıdvan Fadıloğlu,  İbrahimli Spor Merkezi’nde gerçekleştirilen Özel Yetenek Sınavları Hazırlık Kursu çalışmalarına katılan kursiyerleri ziyaret ederek gençlerle sohbet gerçekleştirdi. Fadıloğlu, kursiyerlere olan güvenini dile getirerek genç kursiyerlere destek verdi.

BU İŞİN NE KADAR DOĞRU OLDUĞUNU GÖSTERİYOR

Ziyaret sonunda açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu ifadeleri kaydetti:

“Şehitkamil Belediyesi olarak özel yetenek sınavlarına hazırlanan gençlerimize yönelik eğitimlerimiz başladı. Sınav takvimi açıklanmamasına rağmen biz erken başlattık. Geçen yıl, yüzde 92’lik bir oranda başarı elde etmiştik. İnşallah bu yıl hedefimiz yüzde 100 başarı. Özellikle POMEM ve BESYO sınavlarına katılacak olan kardeşlerimizin akademik sınavlarının yanı sıra sportif mülakat etkinlikleri oluyor. Geçtiğimiz yıl sınavlara girip, BESYO’da öğrenciliğini devam ettiren, aynı zamanda da burada teoriğin yanında pratik faaliyetlerini devam ettiren birilerinin olması bu işin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Ben tüm hocalarımıza ve ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, başarılı bir dönem diliyorum. İnşallah sonucunda da tüm arkadaşlarımız, gönüllerindeki yerlere kavuşurlar.”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r