DOLAR 34,2359 0.33%
EURO 37,2185 0.41%
ALTIN 2.991,371,27
BITCOIN 23430252,36%
Gaziantep
14°

AÇIK

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

DİZİCİ, İHMAL KURBANI MI OLDU?

DİZİCİ, İHMAL KURBANI MI OLDU?

ABONE OL
7 Ekim 2024 12:34
DİZİCİ, İHMAL KURBANI MI OLDU?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BÖCEK ISIRMASINA RAĞMEN NEDEN TAHLİL ALINMADI?


Adana’nın Seyhan ilçesinde yaşayan 49 yaşındaki Emre Nazım Dizici, geçtiğimiz gün bir kene ısırması sonrası 5 Ocak Devlet Hastanesi acil servisine yüksek ateş ve ağrı şikayeti ile başvurmuştu. Hastanede serum ve ağrı kesici verildikten sonra eve gönderilen Dizici, bir gün sonra tekrar aynı hastaneye aynı şikayetlerle başvurdu. Yine aynı tedavinin uygulandığı Dizici, kafasında oluşan şişliği acil doktorlarına gösterip böcek ısırdığını belirtmesine rağmen sonuç alamadı. Dizici, olayın ardından başvurduğu özel hastanede hayatını kaybetti. Dizici’nin vefatının ardından yakınları, 5 Ocak Devlet Hastanesi acil servis doktorlarının ihmali olduğuna dikkat çekerek, Adana İl Sağlık Müdürlüğüne soruşturma başlatılması için çağrıda bulundu.


Adana’nın Seyhan ilçesinde yaşayan 49 yaşındaki Emre Nazım Dizici, 1 Ekim günü baş ağrısı ve ateş sebebiyle Eski SSK olarak bilinen Seyhan Devlet Hastanesi acil servisine başvurdu. Acilde bir serum ve ağrı kesici yapıldıktan sonra eve gönderilen Dizici, aynı gece vücudunun çeşitli noktalarında alerjik kızarıklıklar ve kafasında şişlik fark etti. Ertesi gün, 5 Ocak Devlet Hastanesi acil servisine gittiğinde doktorlar Dizici’ye hiçbir şeyi olmadığını belirtip serum ve ağrı kesici yaparak gönderdi. Dizici 2 gün içerisinde halsizlik, yüksek ateş şikayetleri yaşarken, 2 defa gittiği hastaneler tahlil, test alınmadı. 2 gün sonra özel bir hastaneye başvuran Dizici, buradan da sonuç alamayınca Seyhan Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Çekilen filmlerde durumu ortaya çıkan Dizici, Özel Başkent Hastanesi’ne sevk edilse de kene ısırması sonucu kırım kongo kanamalı ateşi hastalığı sebebiyle aynı gece hayatını kaybetti.
ACILI AİLE SORUŞTURMA AÇILMASINI BEKLİYOR
Dizici’nin ailesi ve yakınları, Adana İl Sağlık Müdürlüğüne seslenerek devlet hastanelerinin acil servis doktorlarına soruşturma başlatılması için çağrıda bulundu. Acılı aile acil servis hekimlerinin ihmali olup olmadığının araştırılmasını istiyor…

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r