DOLAR 34,2936 0.5%
EURO 37,2349 0.47%
ALTIN 2.986,641,11
BITCOIN 23230011,58%
Gaziantep
17°

AÇIK

15:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Fotoğraf Sanatçıları, Şanlıurfa’yı fotoğrafladılar

Fotoğraf Sanatçıları, Şanlıurfa’yı fotoğrafladılar

ABONE OL
8 Ekim 2024 12:49
Fotoğraf Sanatçıları, Şanlıurfa’yı fotoğrafladılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği (GAFSAD), Diyarbakır Fotoğraf Derneği(FOTONO21), Mardin Fotoğraf Sanatı Derneği (MFSD47) ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fotoğraf Sinema Evi’ne üye fotoğraf sanatçıları, Şanlıurfa ev sahipliğinde Şanlıurfa’yı  fotoğrafladılar.

Mardin Fotoğraf Sanatı Derneği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fotoğraf Sinema evi Derneği, Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği ve  Diyarbakır Fotoğraf Derneği’nden 100’ye yakın fotoğraf sanatçısı Şanlıurfa’nın tarihi ve turistik yerlerini fotoğrafladılar.

Şanlıurfa Harran’da bir araya gelen fotoğraf sanatçıları Harran Bazda Mağraları, Han-El Ba’bur Kervan Sarayı, Şuayip Kent ve Soğmatar Karahan Tepe başta olmak üzere bir çok tarihi mekanı fotoğraflamaya çalıştılar.

Şanlıurfa Belediyesi Fotoğraf Sinema evi Derneği ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte, Şanlıurfa’nın tarihi ve turistik mekanlarının yanı sıra, bölgedeki insanların yaşan kültürü de  kayıt altına alındı.

Şanlıurfa Belediyesi Fotoğraf Sinema evi  yöneticilerine   düzenledikleri organizasyon nedeniyle  teşekkür eden Mardin Fotoğraf Sanatı Derneği,  Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği ve  Diyarbakır Fotoğraf Derneği üyeleri “Böyle bir  başarılı organizasyona ev sahipliği yapan Şanlıurfalı kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Urfalı fotoğrafçı arkadaşlarımız sayesinde Şanlıurfa’yı daha yakından tanıyıp fotoğraflama fırsatı yakaladık emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” dediler

Ayrıca  Şanlıurfa ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe katılan fotoğraf sanatçıları, birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı bulurken, ortak konuşulan nokta ise fotoğraf oldu.

Diyarbakır Fotoğraf Derneği (FOTONO21) Başkanı Mehmet Kılıçoğlu, Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı (GAFSAD) Yakup Yener, Mardin Fotoğraf Sanatı Derneği (MFSD47) Başkanı Latif Sakız ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fotoğraf Sinema evi  yöneticisi   Mahmut Ormancıoğlu, bu tür etkinliklerin dernekler arasında kaynaşmayı sağlayacağını  ve fotoğraf sanatına büyük katkı katacağını dile getirdiler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r