DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22360642,65%
Gaziantep
31°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HEYETTEN ÇATILARI ZARAR GÖREN FİRMALARDA İNCELEME

HEYETTEN ÇATILARI ZARAR GÖREN FİRMALARDA İNCELEME

ABONE OL
28 Ocak 2022 11:30
HEYETTEN ÇATILARI ZARAR GÖREN FİRMALARDA İNCELEME
0

BEĞENDİM

ABONE OL

GÜNEY’İN SESİ GAZETESİ- Vali Davut Gül, ilimizde son haftalarda aralıklarla devam eden yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle çatıları zarar gören firmaları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Davut Gül’e Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak, Abdullah Nejat Koçer, Müslüm Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Bekir Şen, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hasan Alan ve beraberindeki heyet ile birlikte Organize Sanayi Bölge Müdürü Özer Özcan’ı ziyaret etti.
Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleşen toplantıda kar ile mücadelede yapılan çalışmalar hakkında sunum alınarak tedbirler gözden geçirildi ve ihtiyaçlar değerlendirildi.
Heyet daha sonra Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’de faaliyet gösteren;
Akınal Tekstil San. Ve Tic. A.Ş, Karafiber Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti, Nefis Bulgur San. Tic. Ltd. Şti, Mis Bulgur Gıda San. ve Tic. A.Ş, Acarsan Makarna Un Gıda San. Tic. A.Ş, C.M.T Halı İplik ve Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti, Sun Pet Ambalaj San. ve Tic. A.Ş, Saftaş Beton San. ve Tic. Ltd. Şti. fabrikalarında yoğun kar yağışı sonucu gerçekleşen çatı, sundurma vb. bölümlerinde oluşan çökme, yıkılma gibi çeşitli hasarlar ile ilgili incelemelerde bulunuldu.
Vali Davut Gül incelemeler sırasında yaptığı konuşmada şunları aktardı:
“10 gündür ilimizde kar yağışı devam ediyor. Son yıllarda görülen en büyük kar yağışlarından bir tanesi. Bunda çeşitli iş yerleri zarar gördü. Şu anda da Organize Sanayi Bölgesi’ndeyiz. Burada bazı depolar, iş yerlerinde yoğun kar yağışı nedeniyle çatılarda çökme meydana geldi. Çok şükür bir can kaybı yok. Bugün de milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve OSB yönetimiyle birlikte fabrikalarımızı ziyaret ediyoruz. İnşallah el birliği ile bu sorunları da bir an önce çözmüş oluruz.”
Heyet ziyaret ettikleri iş yerlerinde zarar gören yerleri gezdi. İş yeri sahiplerinin ihtiyaçları doğrultusunda taleplerini not ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r