DOLAR 34,0039 -0.18%
EURO 38,0505 0.33%
ALTIN 2.831,221,02
BITCOIN 21528705,64%
Gaziantep
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

“İTİNİZE SAHİP ÇIKIN!”

“İTİNİZE SAHİP ÇIKIN!”

ABONE OL
15 Ocak 2024 10:27
“İTİNİZE SAHİP ÇIKIN!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gaziantep’te İYİ Parti ve CHP’nin kavgasında üsluplar bozuldu, sözler ağırlaştı. İyi Parti Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban’ın CHP’li Hasan Şencan ile girdiği tartışmadaki sözleri skandal oldu. Gürban, CHP il başkanı ve milletvekillerine seslenerek, ‘Ama artık lütfen siz de itinize sahip çıkın’’ ifadelerini kullandı.

 

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, geçtiğimiz günlerde aralarında CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen’in de bulunduğu CHP’li isimlerle sosyal medyada tartışma yaşanmıştı. Yaşanan tartışmaya nokta koyduğunu da açıklayan Gürban, CHP’li Şahinbey Belediye Meclis üyesi Hasan Şencan ‘ın paylaşımının ardından skandal açıklamalarda bulundu.

 

‘’İte vurmuyorsam sahibinin hatırı var’’

 

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Gürban, Şencan’ın kendisi ile ilgili paylaşımını alıntıladı. Gürban, ‘’Sayın CHP İl Başkanım, Sayın CHP Milletvekillerim. Gaziantep’te bir söz vardır: ‘’İte vurmuyorsam sahibinin hatırı var’’ diye. Geçen gün aradınız, ‘Acı itimize vurma ağam dediniz!’ Bende, ‘’Pekey’’ dedim. Dedim mi? Dedim. Ama artık lütfen siz de itinize sahip çıkın. Bak geçen gün sustum, alttan aldım hatta zeytin dalı verdim. Ama bu it dalı kemiriyor’’ ifadelerini kullandı. Gürban, daha sonra yaptığı skandal paylaşımı sildi.

 

Muhalefet kavgayı sonlandıramıyor

 

Yerel seçimlere kısa bir süre kalmasına rağmen muhalefet partisi yöneticileri ve milletvekillerinin sosyal medya üzerinden birbirleri ile atışmaları ve yaşanan tartışmalar vatandaşların da tepkisini topluyor. Seçmenler, muhalefetin kavgayı bırakıp seçim gündemine dönmelerini bekliyor…

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r