DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21630640,30%
Gaziantep
25°

PARÇALI BULUTLU

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kuzeyşehir’de yaşayan vatandaşlar sorunlarına çözüm arıyor

Kuzeyşehir’de yaşayan vatandaşlar sorunlarına çözüm arıyor

ABONE OL
16 Kasım 2023 14:57
Kuzeyşehir’de yaşayan vatandaşlar sorunlarına çözüm arıyor
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Gaziantep Kuzeyşehir’de geçtiğimiz aylarda hak sahiplerine teslim edilen 6.etap’a taşınan vatandaşlar şikayetlerine çözüm bulmak adına imza kampanyası başlattı.

Kuzeyşehir 6.etap 1. ve 2. bölgelerin hak sahiplerine teslim edilmesiyle birlikte nüfusu hızla artan Kuzeyşehir’de vatandaşlar sorunlarına çözüm arıyor.

Hak sahiplerine teslim edilen yeni etaplarda henüz iş yeri bulunmuyor. bölgede hiç bir dükkan olmaması vatandaşların yaşam şartlarını zorlaştırıyor. en yakın marketin bile 3-4 km olduğunu söyleyen vatandaşlar, yolların aşırı bozuk olduğunu ve yolların yapılması için yetkililer ile yaptıkları görüşmelerde yetkililerin yol yapımı işlerini birbirlerinin üzerine attığını söylüyor.

bölgede mobil telefonların neredeyse hiç çekmediğini belirten vatandaşlar, mobil hat operatörlerine şikayetlerini bildirdiklerini ancak yeni baz istasyonu taleplerinin bir an önce çözüme kavuşturulmasını talep ediyor.

Ayrıca bölgede hiç kapalı otobüs durağı olmadığını belirten vatandaşlar, yağmur ve soğuk havalarda insanların çok zor durumda kaldığını ve acilen bu sorunların çözülmesini talep ediyor.

Kuzeyşehir 6.etap sakinlerinden Sebiha Demircan yaptığı açıklamada ” yollarımız çok bozuk, bu yolu kim yapacak bilmiyoruz. Toki belediyelere yönlendiriyor ancak belediye yolları Toki nin yapacağını söylüyor. Bulunduğumuz bölgede alış veriş yapabileceğimiz bir yer bulunmuyor. Market alış verişi için 3-4 km ilerideki etaplara gitmek zorunda kalıyoruz. Ayrıca bölgede hiç kapalı otobüs durağı yok. Otobüs kullanan mahalle sakinlerimiz, üstü açık duraklarda yağmur altında, soğukta beklemek zorunda kalıyor. İçimizde hamile, yaşlı veya hasta olan insanlar var. Ayrıca bölgede telefon hatları çekmiyor. Evlerimize internet çektirip telefon görüşmelerimizi internet üzerinden yapmak zorunda kalıyoruz. Sorunları yetkililerin çözeceğine eminim, burada yaşayan insanlar yetkili mercilere müracat ediyor ancak bu durumun daha hızlı çözülmesini sağlamak adına topluca müracat etmek adına imza topluyoruz. Birkaç gün içerisinde 300 civarında imza topladık ve imza toplamaya devam ediyoruz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r