DOLAR 34,2919 0.5%
EURO 37,2009 0.37%
ALTIN 2.979,190,85
BITCOIN 23292961,26%
Gaziantep
14°

AÇIK

12:54

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

UTANIN!

UTANIN!

ABONE OL
7 Ekim 2024 12:07
UTANIN!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Batuhan D.’nin intiharının sorumlusu olan her bir yönetici, idareci, siyasetçi ve hükümet yetkilisine sözümüzdür; UTANIN!

Geleceğimizin teminatı gençlerimizi ekonomik darboğaza sokanlar UTANIN!

Öğrencisinin yaşadığı sıkıntıyı göremeyen GİBTU Yönetimi ve yurt görevlileri UTANIN!

Şehrinde bir öğrenci daha maddi sıkıntılar sebebiyle intihara kalkışırken ülkenin en zenginleri, en çok vergi verenleri listelerinde boy gösteren iş insanları UTANIN!

Gastronomi lezzetlerini milyonlarca lira harcayarak festivallerde tattıran Fatma Şahin, bolluğun kentinde yoklukla sınanan, aç karınlarıyla yatağa giren öğrencilerden UTANIN!

Binlerce öğrencinin yaşadığı kenti yöneten, yönetirken o öğrencilerin elinden tutamayan Vali Kemal Çeber UTANIN!

Üniversitelerin açılmasının üzerinden haftalar geçmesine rağmen halen KYK burslarını açıklamayan, öğrencisine burs yerine kredi sunup okul biter bitmez de tahsil etmeye kalkan hükümet ve devlet yetkilileri UTANIN!

Gaziantep’te KYK Öğrenci Yurdunda kalan 23 yaşındaki Batuhan D. isimli öğrenci, yurt binasının 6.katından kendini atarak intihar etti. Sosyal medyada intihar eden gencin arkadaşları maddi sıkıntı yaşadığını iddia etti. Üretim şehri Gaziantep’te milyonluk iş adamları, Valilik, kaymakamlıklar, dernekler, STK’lar, siyasi partiler, yerel yöneticiler, milletvekilleri, bürokratlar ve hükümet yetkilileri; bir öğrenciye burs veremeyenler, UTANIN! Sorumlusu sizsiniz…


Gaziantep’te üniversite öğrencilerinin barındığı, Osmangazi Mahallesindeki Ümmü Gülsüm Erkek Öğrenci Yurdunda barınan GİBTU öğrencisi 23 yaşındaki Batuhan D., yurdun 6. Katından kendini boşluğa atarak intihar etti. Durumu ağır olan öğrenci Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılırken öğrencinin arkadaşları, gencin burs sebebiyle maddi sıkıntılar yaşadığı paylaşımlarında bulundu. Ülkenin en zengin iş insanlarının yer aldığı Gaziantep’te iş adamları, Valilik, kaymakamlıklar, dernekler, STK’lar, siyasi partiler, yerel yöneticiler, milletvekilleri, bürokratlar ve hükümet yetkilileri ellerini cebine atmadıkları için binlerce öğrenci ekonomik sıkıntılarla boğuşuyor. Geleceğin teminatı öğrenciler, ekonomik darboğazda hayatlarını en acı şekilde sonlandırıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r