DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21595380,44%
Gaziantep
25°

PARÇALI BULUTLU

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yağmur yağdı, istinat duvarı çöktü…

Yağmur yağdı, istinat duvarı çöktü…

ABONE OL
9 Aralık 2023 13:07
Yağmur yağdı, istinat duvarı çöktü…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yıkılan duvar mahkemelik çıktı

Gaziantep’te geçtiğimiz gece etkili olan yağış Şehitkamil ilçesi Alparslan Mahallesi’nde bir istinat duvarının çökmesine neden oldu. Çöken duvarın mahkemelik olduğu ortaya çıkarken mahalle muhtarı izni veren belediyeye ateş püskürdü.

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesi Alparslan Mahallesi’nde Melisa apartmanına ait olan istinat duvarı yıkıldı. Asçelik inşaat ile davası devam eden istinat duvarı gece yarısı yerle bir oldu. Yıkılan duvar sebebiyle 2 araç hasar aldı, bir araç pert oldu.

SORUMLUSU BUNA İZİN VERENLERDİR…

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Alparslan Mahalle Muhtarı Ali Köseoğlu, “Gece saat 23.00 sıralarında yağmur başladı. Melisa apartmanın arkasında bulunan istinat duvarı yıkıldı. Bu durumun böyle olacağı belliydi, 1araba pert oldu, 2 araba hasar aldı. Melisa apartmanı ile Asçelik inşaat arasında süren bir dava mevcut. Bina istinat duvarına baskı yapıyordu. Toprak zemin risk teşkil ediyordu. Müteahhitler yargıya başvurdu. Mahkemelik bir bölgede böyle bir istinat duvarının yapılmasına belediye neden izin verdi? Bu duruma izin verenler bunun sorumlusudur. Kademeli bir duvar yapılmalıydı” dedi.

BÖYLE OLACAĞI BELLİYDİ…

Yıkılan duvar altında arabası pert olan mağdur vatandaş ise, “Bu istinat duvarının yıkılacağı zaten belliydi. Daha önce verilen dilekçeler de mevcut. Mahkemede devam eden bir süreç de var. Tek bir arabamız vardı o da duvarın altında pert oldu. Büyük bir mağduriyet içerisindeyiz. Mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyoruz” dedi.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r