DOLAR 32,3704 0.15%
EURO 34,9720 -0.3%
ALTIN 2.323,990,21
BITCOIN 22800170,40%
Gaziantep
14°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Celal Doğan’dan CHP’ye anlamlı ziyaret

Celal Doğan’dan CHP’ye anlamlı ziyaret

ABONE OL
27 Ekim 2022 23:41
Celal Doğan’dan CHP’ye anlamlı ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güneyin Sesi GAZETESİ  – Gaziantep Büyükşehir Belediye eski Başkanı Celal Doğan, CHP Gaziantep İl Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu. İl Başkanı Neşet Uçar, İl ve İlçe Yönetimlerinin hazır bulunduğu ziyarette konuşan Celal Doğan, CHP İl ve İlçe örgütlerine başarı diledi. İl Başkanı Uçar ise Celal Doğan’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye eski Başkanı Celal Doğan, geçtiğimiz gün CHP Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret etti. İl Başkanı Neşet Uçar, İl ve İlçe Yönetimleri ile biraya gelen Celal Doğan’ın yaklaşan seçimlerin önemine dikkat çekerek CHP İl ve İlçe Örgütlerine başarılar diledi.

AMASIZ VE BEKLENTİSİZ OLARAK BURADAYIM

İl Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulunduğunun altını çizen Doğan, ‘’Amasız, beklentisiz olarak buradayım. Gaziantep’e gelmemin sebebi ne Görevli olarak atanmam ne de Güneydoğu sorumlusu olarak atanmam. Benim şehrime gelmemin en büyük sebebi, mevcut iktidarın ortadan kaldırmaya çalıştığı demokrasi, adalet ve cumhuriyet kavramlarına sıkı bir şekilde bağlı olmam.’’

2023 SEÇİMLERİ ÖNEMLİ

Açıklamalarını sürdüren Doğan, ‘’2023 yılında yapılacak olan genel seçimlerin ülkemiz adına çok önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü çok fazla tahribata yol açan bu iktidarın, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel yapı taşları olan laiklik ve cumhuriyete çok fazla zarar verdiğini görüyorum. Önümüzdeki yıl yapılacak olan genel seçimler bu yüzden daha da önem kazanıyor. Burada hepimizin üzerine düşen görevler var. Bu görevlerin başında ise her bireyin, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyetine bir borcu olduğu ve bu yüzden de sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. İl Başkanımıza ve sizlere büyük görev düşüyor. 2023 seçimlerinde başarılı sonuç alınacağına inanıyorum’’ dedi.

UÇAR, ZİYARETTEN DUYDUĞU MEMNUNİYETİ DİLE GETİRDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar ise, ‘’Sayın Celal Doğan, Gaziantep’te 15 yıl Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapmış bir isimdir. Sayın Doğan’ın İl Başkanlığımıza gerçekleştirdiği bu ziyareti önemsiyoruz. Gerçekleştirmiş olduğu nezaket ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r