DOLAR 34,2906 0.16%
EURO 37,0922 -0.36%
ALTIN 3.028,620,57
BITCOIN 22996470,04%
Gaziantep
18°

AÇIK

15:46

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

CHP Şehitkamil’e Yeni Aday

CHP Şehitkamil’e Yeni Aday

ABONE OL
20 Aralık 2019 14:56
CHP Şehitkamil’e Yeni Aday
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kongrelere hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Teşkilatı’nda adaylık açıklamaları devam ediyor. CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Coşkun Atalamış da kongrede İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.

 

Güneyin Sesi Gazetesi- Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep teşkilatında kongrelerin başlamasıyla birlikte hareketli günler yaşanmaya başladı. CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Coşkun Atalamış, yapılacak olan kongrede CHP Şehitkamil İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu düzenlediği toplantı ile açıkladı. Atalamış, toplantıda yaptığı konuşmada, “Her şeyi çok güzel olduğu Türkiye’yi mümkün kılacağımız günlere çok az kaldı. Mahalle örgütlenmelerinin, sorunları yerinde dinleyip yerinde çözüm üretmenin, insana insanca yaklaşmanın, şeffaflığın ve güvenilir olmanın yereldeki sonuçlarını 31 Mart’ta aldık ve 23 Haziran’da tescilledik. Gün birlik olma günüdür, gün adaleti, demokrasiyi yeniden tesis ve temin etme günüdür. Gün Mustafa Kemal Türkiye’sini yeniden inşa etme günüdür. Gün ülkemizi, ekonomimizi, Arap şeyhlerine peşkeş çekmeye çalışanlara karşı Mustafa Kemal devrimciliğiyle cevap verme günüdür” dedi.

“Adaylığımı saygıyla açıklıyorum”

Atalamış, “1970 Gaziantep Oğuzeli doğumluyum. Partimizin gençlik kollarından başlayarak birçok kademede görev aldım. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik mesleğini yürütmekteyim” şeklinde kendini tanıtarak sözlerine şu şekilde devam etti: “Emeğin en yüce değer olduğu, cefakar, vefakar ve emektar örgütümüzün gücüyle, gençliğimizin heyecanı, kadınlarımızın desteği ile üyesi ve ferdi olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partimizin Şehitkamil İlçe Başkanlığına aday olduğumu saygılarımla açıklıyorum.”

CHP Şehitkamil İlçe Başkanı ve Başkan adayı Atalamış, ilçe başkanı seçilmesi halinde hiçbir il başkanı adaylarının olmadığını, örgüt ile birlikte karar alacaklarını duyurdu.

Güneyin Sesi Gazetesi

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r