DOLAR 34,0000 0.3%
EURO 37,8363 0.6%
ALTIN 2.821,350,43
BITCOIN 1961047-3,13%
Gaziantep
23°

AÇIK

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fanta Fest’le Yazın Enerjisi Gaziantep’te

Fanta Fest’le Yazın Enerjisi Gaziantep’te

ABONE OL
12 Ağustos 2024 10:42
Fanta Fest’le Yazın Enerjisi Gaziantep’te
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin en büyük gezici müzik festivali Fanta Fest’in dördüncü konseri Gaziantep’te gerçekleşti. Farklı deneyimlerle zenginleştirilen etkinliğe yoğun ilgi gösteren müzikseverler, Tarkan ve Ceza’nın unutulmaz performanslarıyla eğlendi.

Türkiye’nin en büyük gezici müzik festivali Fanta Fest, tüm hızıyla devam ediyor. Yazın enerjisi ile müzik ve eğlenceyi bu sene 7 şehre taşıyan Fanta Fest’in dördüncü durağı Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi oldu.

Kozmetikten giyime, gıdadan teknolojiye farklı sektörlerden onlarca markanın katılımıyla renklenen Fanta Fest, gün boyunca etkinlik alanında gerçekleşen DJ performansları, festivale özel saç ve makyaj uygulamaları, düzenlenen oyunlar ve yarışmalarla Gaziantep’te da tam bir festival havasında geçti. Megastar Tarkan ve Türkiye’nin rap müziğine yön veren efsanevi sanatçısı Ceza’nın performanslarıyla taçlanan Fanta Fest, müzik severler için kaçırılmayacak bir deneyime dönüştü.

Tarkan Yeni Albümü “Kuantum 51”den En Sevilen Parçalarıyla Gaziantep Seyircisiyle Buluştu

7 yıl aradan sonra kaydettiği yeni albümü “Kuantum 51”i geçtiğimiz günlerde sevenleriyle buluşturan Tarkan; Fanta Fest’in Gaziantep konserlerinde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserlerin açılışını albümde yer alan ve söz-müziği kendisine ait olan “YO” parçasıyla yapan, ‘’Darmaduman’ ve ‘’Müteşekkir’ gibi çok beğenilen yeni şarkılarını da seslendiren Tarkan’a alanı dolduran on binler tek bir ağızdan eşlik etti. ‘’Dudu, Gül Döktüm Yollarına, Kuzu Kuzu’’ gibi unutulmaz şarkılarının yanı sıra; sahnedeki görsel şovu, özlenen dansları ve bitmeyen enerjisi ile sevenlerine hafızalardan silinmeyecek bir gece yaşattı. Sahneye “Beni de havanız gibi sıcak karşıladığınız için çok teşekkür ederim. Gaziantep’i çok özlemişim. Ne güzel kavuştuk. Felekten bir gece çalıp derdimizi tasamızı burada bırakacağız” diyerek çıkan Tarkan’a sahnede Can Şengün (Elektro Gitar), Alp Ersönmez (Bass Gitar), Volkan Öktem (Davul), Serhat Ersöz & Matthew Erdem (Klavye), Ayhan Günyıl, Ateş Berker Öngören (Akustik Gitar), Faruk Emre Kürklüoğlu, Ozan Öztürk (vokal) gibi birbirinden değerli müzisyenlerden oluşan orkestrası eşlik etti.

Hayranlarının yoğun isteği sonucu üçüncü kez sahneye çıkan Tarkan “Bu akşam hep beraber deşarj olduk. Şu sahnede parıldayan birbirinden değerli müzisyen dostlarım ve sizler olmasaydınız olmazdı. Sizi çok seviyorum” dedi.

Türk Rap Müziğin Efsanevi İsmi Ceza Gaziantepliler ile Buluştu

Fanta Fest’te dördüncü kez müzikseverlerle buluşan ve Fanta Fest’in açılışını yapan Ceza, Gaziantep’teki kalabalığa “Bugün burada dünyanın en güzel deniz manzarasına bakıyoruz. Festival heyecanımız devam ediyor, kavuştuğumuz için çok mutluyuz” diyerek seslendi. Gaziantep seyircisinin coşkusu karşısında “Dünyanın en iyi orkestrasıyla dünyanın en güzel seyircilerinin karşısında olmak büyük mutluluk. Antep’e sıcak derler ama buranın sıcaklığı sizin sayenizde” diyen Ceza; en sevilen parçaları arasında yer alan ‘’Sus Pus’’ ve ‘’ Yerli Plaka ‘’nın yanı sıra; heyecanla beklenen ve çıkışının ilk haftasında 1 milyon dinlenmeyi geride bırakan “Yatay Zeka” adlı yeni albümünden ‘’Maytap’’ ve ‘’Sonu Yok’’ adlı şarkılarını da seslendirdi.

Festival Coşkusu 3 Şehre Daha Taşınacak

İstanbul Maltepe Etkinlik Alanı, Ankara Atatürk Orman Çiftliği Konser Alanı, Samsun Batıpark ve Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde festival coşkusunu ortaya çıkaran Türkiye’nin en büyük gezici müzik festivali Fanta Fest, tüm hızıyla devam edecek. Rotasını 13 Ağustos’ta Adana’ya çevirecek festival 16 Ağustos’ta Antalya ve 19 Ağustos’ta ise İzmir’de gerçekleşecek.

Daha Daha uygulamasında biriktirilen 2.000 Fanta puanla, uygulamadan biletini edinen herkese açık olan Fanta Fest’in biletleri, bu sene eş zamanlı olarak Mobilet uygulamasında da satışa sunuluyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r