DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21595380,44%
Gaziantep
25°

PARÇALI BULUTLU

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

MEHMET PAMUK GENEL MERKEZDEN AÇIKLADI: KURTULUŞ HARİTASINI AÇIKLAYACAĞIZ

MEHMET PAMUK GENEL MERKEZDEN AÇIKLADI: KURTULUŞ HARİTASINI AÇIKLAYACAĞIZ

ABONE OL
24 Mayıs 2023 10:43
MEHMET PAMUK GENEL MERKEZDEN AÇIKLADI: KURTULUŞ HARİTASINI AÇIKLAYACAĞIZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güney’in Sesi GAZETESİ – 28 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Kurucular kurulu üyesi ve Gaziantep Milletvekili Adayı Mehmet Pamuk, yaklaşık 4 Gündür Zafer Partisi Genel Merkezinde, Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ ile beraber, ülke geleceği için gayret sarf ediyor.

Zafer Partisi’nin Kilit parti olduğunu ilk günden beri anlatan Pamuk, Ülkeyi Lüpen’lerin, dünyanın panayırı yaparak, yabancıların tercihi haline getirmeyeceğiz. Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ  ile CHP Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile temizleyeceğiz.

Millet İttifakı ve CHP İle Zafer Partisi’nin, ülkenin ortak çıkarları noktasında buluştuğunu, Zafer’in kilit parti ve ülkenin bu çökmüşlüğünün kurtuluş çözümü olduğu gerçeğini kabullenmemiz gerektiğinin zamanıdır. Milliyetçilerin ortak partisi olan Zafer Partisi’nin söylemleri net ve köşeli olan partidir, Yuvarlak cümleler kurmayız. Geçmişte ne dedi isek bugünde, bire bir aynı cümleleri kurarız.
Güven bizim için önemlidir. Genel açıklamalar için, 24/05/2023 Çarşamba Saat 11:00 de CHP Genel Başkanı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ile Zafer Partisi Genel Merkezinde, 2 Genel Başkan, Ortak Canlı yayınlar ile Basın açıklaması yapacaklardır. Milletimizin kurtuluş haritasını anlatacaklar” dedi.

Kurucular kurulu üyesi ve Milletvekili Adayı Mehmet Pamuk geleceğin aydınlık olacağını vurgulayarak, “Cumhurbaşkanlığı seçiminde, CHP ile birlikte çalışacağız ve başaracağız, sinerji bizden yanadır. Sandığa gitmeyen tüm vatandaşın sandığa giderek, oylarını Millet İttifakında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na vermelerini istiyorum” diyen Pamuk “Yolumuz açık” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r