DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2075299-1,89%
Gaziantep
18°

AÇIK

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Siyasi Kirlerini Örtmek İçin MHP’ye Sığınmıştı Sözlerine Sert Tepki

Siyasi Kirlerini Örtmek İçin MHP’ye Sığınmıştı Sözlerine Sert Tepki

ABONE OL
11 Eylül 2019 14:16
Siyasi Kirlerini Örtmek İçin MHP’ye Sığınmıştı Sözlerine Sert Tepki
0

BEĞENDİM

ABONE OL
GÜNEYİNSESİ- MHP’ye geçen İYİ Parti Şahinbey İlçe Başkanı Halil İbrahim Kaya, İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu’nun, “Siyasi Kirliliklerini Örtmek İçin Maalesef MHP’ye Sığınmıştı” sözlerine sert tepki göstererek, Hocaoğlu’nu sözlerini ispatlamaya davet etti.

 

Kaya, “Bu zamana kadar hiçbir yanlış işin içinde olmadım, olmamda. Her zaman doğru, ilkeli ve dürüst bir siyaset yaptım. Eğer siyasi kirliliğim olsaydı, İYİ Parti’de kalırdım. Eğer siyasi kirliliğim olsaydı, 45 kişi benimle MHP’ye geçmezdi. O yüzden benim alnım aktır. Oğuz Hocaoğlu’nu da sözlerini ispatlamaya davet ediyorum” dedi.

 

Tüm İYİ Partilileri MHP’ye davet eden Kaya, MHP’nin kapısının herkese açık olduğunun altını çizdi. Kaya, İYİ Parti’nin merkez parti olmak umuduyla hareket ettiğini ancak bunu başaramadığını söyledi. “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin çağrısı ile yeniden yuvaya döndük. Şu anda toplam 45 kişi ile MHP’ye geçtik ve 20 Eylül’e kadar da içerisinde il ve ilçe yöneticilerinin olacağı 60 kişi daha MHP’ye geçecek. Gaziantep’teki son İYİ Partiliyi MHP’li yapana kadar gece-gündüz çalışacağız” şeklinde konuştu.

 

“Kurulduğu günden bu zamana kadar söylemleri değişmediği, ülkücülükten bir adım geri atmadığı, ülke, vatan ve bayrak için çalışan tek parti olduğu için MHP’ye geçtim” diyen Kaya, “İlçe Başkanlığı görevi yürüttüğümde seçimlerde birçok vatandaş oyunu MHP’ye vereceğini söyledi. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin çağrısı ile birçok kişi tekrar MHP’ye geçti. Çünkü çağrı arkadaşlarımızın cesaretini artırmıştır” ifadelerini kullandı.

 

İYİ Parti’nin Türkiye genelinde çözülmeye başladığını dikkat çeken Kaya, “Gaziantep’te MHP’te geçiş yaptıktan sonra Şanlıurfa gibi illerde de MHP’te geçişler oldu. Her geçiş geçmek isteyen arkadaşlarımızın cesaretini artırıyor ve geçişlerde gün geçtikçe de artacaktır. Benim Milletvekilliği, İl Başkanı veya meclis üyesi olmak gibi bir amacım yok, tek amacım var oda; ülkeme, vatana, millete ve bayrağa hizmet etmektir” diye konuştu.

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r