DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22376822,75%
Gaziantep
31°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

SORUMLUSU KİM?

SORUMLUSU KİM?

ABONE OL
10 Mayıs 2024 11:21
SORUMLUSU KİM?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAŞKANA İSTİFA ET ÇAĞRISI YAPTILAR, 2 DEFA SALDIRI GERÇEKLEŞTİ

DEM Parti’den Birecik Belediye Başkanı seçilen, ardından partisinden istifa eden Mehmet Begit’e partililerden tepkiler sürerken DEM Parti Birecik İlçe örgüt binasına bir kez daha saldırı düzenlendi. Geçtiğimiz günlerde Begit’e başkanlıktan istifa çağrısında bulunan İlçe örgütü, saldırılara boyun eğmeyeceklerini açıkladı.

31 Mart yerel seçimlerinde DEM Parti’den Birecik Belediye Başkan adayı olan Mehmet Begit, partisinin desteği ile başkan seçilmiş, seçimden kısa bir süre sonra ise partisinden istifa etmişti. Begit’in istifasına karşı Birecik ilçe örgütü basın açıklaması gerçekleştirmiş, Begit’e başkanlıktan istifa çağrısında bulunmuştu. Çağrının arından ilçe örgüt binasına iki defa saldırı düzenlendi. Saldırıda emniyet tarafından gözaltına alınan Begit’in ağabeyi Halil Begit hakkında halen işlemler sürüyor.

BAŞKANIN AĞABEYİ GÖZALTINA ALINDI

DEM Parti il başkanlığına ait sosyal medya hesabından, “Birecik Parti binamıza ikinci saldırı Dün silahlı saldırı gerçekleştirilen Birecik İlçe Örgütü binasına ikinci saldırı gerçekleştirildi. Birecik ilçesinde DEM partimize dün yapılan silahlı saldırının ardından gece saatlerinde ikinci bir saldırı gerçekleştirildi. Meydan Mahallesi’ndeki Abdulkadir Erdil Caddesi üzerinde bulunan ilçe binası camına sert bir cisim ile vuran saldırgan ya da saldırganlar, ilçe binasında maddi hasar oluşturdu. Saldırganların kimliği henüz belirlenmezken, dün yapılan saldırı ile ilgili gözaltına alınan, seçim sonrası Partimizden istifa eden Mehmet Begit’in ağabeyi Halil Begit, hala gözaltında tutuluyor. Bu alçakça saldırının arkasında hangi karanlık, derin ve kirli güçlerin olduğunu çok iyi biliyor ve tanıyoruz” ifadeleri yer aldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r